Felsőbbrendű lény a jogállam fölött

2012. március 06. 20:11

A felsőbbrendű lény 21 évig vezetett egy térséget. Már nincs funkcióban. De tovább zülleszti az országot.

2012. március 06. 20:11
Kovács G. Tibor
Gondola

„A felsőbbrendű lény 21 évig vezetett egy térséget. Részben elajándékozta, részben elkótyavetyélte a térség ingatlanjainak legértékesebb részeit, ám a kapott pénz elszivárgott, a térség folyamatosan lezüllött. A természeti kincseket is külföldi tulajdonba adta – több közel-keleti országban csak ezért helikopterről vennék szemügyre -, óriási terhet rakva a térséglakókra.

Ő maga a skandináv tengerparton emeltetett luxuskastélyt.(...)

Ha feltűnik a képernyőn, a társadalom visszasírja a kommunistákat. Pökhendisége rombol. Azt sugallja: igaza volt Orwellnek: az egyenlők között még egyenlőbbek is vannak. Bár ő a még egyenlőbbeknél is följebb van. Felsőbbrendű lény.

Már nincs funkcióban. De tovább zülleszti az országot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. március 07. 09:13
Über man of usrael.
drieno
2012. március 07. 08:34
csak egy? akkor nekem többeslátásom van, minimum száz hasonló lény forog még most is köztisztségekben, pl az mnb elnöke
tevevanegypupu
2012. március 07. 07:21
Nem Demszky az egyeduli bunos: akik husz even keresztul megvalasztottak annak ellenere, hogy eleg gyorsan ment tonkre Budapest az iranyitasa alatt. De eleg sokan csak a romkocsmakig lattak, meg hogy szabadon adhattak-vehettek a kis tablettakat es eloadhattak, kiallithattak muveszetnek elkeresztelt hulyesegeiket, dolt hozzajuk a penz. Hogy most miert nem vonjak felelossegre oket? Egy egesz varost egy egesz kiepitett demszkyseget ugyan hogyan lehetne? Hiszen ahhoz az egesz varost - kepletesen - le kellene rombolni.
G.d.Magister
2012. március 06. 23:05
Hú de óvatos kis tárca! Ügyes!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!