A bringások védelmében

2012. március 06. 16:44

Míg a BKV-nál abból is kimossák a sofőrt, ha már tettlegesség a vége, Skóciában már azért is szólnak, ha a frászt hozzák a kollégák a bringásokra.

2012. március 06. 16:44
dendru
dendru blogja

„Történt a minap, hogy kikerült a munkahelyen a falra a következő, nem pontosan idézett szöveg.

Sok kerékpáros jelezte, különösen Edinburghban, hogy a buszsofőrök gyakran veszélyesen, kellő óvatosság nélkül előzik meg a bringásokat. A vezetés utasít minden sofőrt, hogy a kerékpárosokat mindig fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel kerüljék ki, elkerülendő a baleseteket. (...)

Szóval elgondolkodtató, hogy míg odahaza a BKV-nál abból is kimossák a sofőrt, ha már tettlegesség a vége, itt meg már azért is szólnak, ha a frászt hozzák a kollégák (én soha, hisz magam is tudom milyen érzés :-D) a bringásokra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pétestvér
2012. március 21. 17:27
Az ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR elnevezés szerinted hogy alakult ki? A baller bringások szövetségében találták ki?
nyugalmazott tanár
2012. március 14. 15:54
Nagyon sok buszsoför a hatalom ízét éli meg, amikor több tucat utas és egy drága jármű velett uralkodhat. Elszáll velük az önteltség. Ráadásul többségük műveletlen, igénytelen fivkó. Csak arra figyelnek, hogy az utas ne kérjen jegyet, csak fizessen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!