Elszállt bizalom

2012. február 04. 18:16

Nem tudjuk, mi lenne, ha még mindig Gyurcsány ülne ott, vagy Bajnai, vagy Demszky. Lehet, hogy ugyanez. Talán nem.

2012. február 04. 18:16
Szalai Anna
NOL

„Holnap leáll a BKV. Badarság... Talán az. De két napja a Malév-gépekről se hittük, hogy nem szállnak fel. Hiába billegett már jó ideje a fizetésképtelenség határán. Mégse gondoltuk. Elvégre az illetékes tárca mindenhol kereste-kutatta a befektetőt.

Bizonyosan meg is találták volna, ha az a fránya unió nem avatkozik ismét be. Elvégre Orbán Viktor is azt mondta: akkor ütött be a ménkű, amikor az EU megtiltotta a cég támogatását. Előtte szabadon önthették bele a milliárdokat. De semmi pánik, karakán kormányunk bevetette a csődtörvényt, és odaküldte a csődbiztosok legjobbikát. Mindhiába. Még az ő keze se nyúlt át a határokon.(...)

Nem tudjuk, mi lenne, ha még mindig Gyurcsány ülne ott, vagy Bajnai, vagy Demszky. Lehet, hogy ugyanez. Talán nem.

A ritkuló busz megállójában vacogva, a honi légitársaság befizetett járatára hiába várva mindez érdektelen. Mert közben egyre feljebb kúszik a kínzó felismerés: holnap bármi lehet. S a gondolat erősödésével párhuzamosan porlad el a lojalitás. Az össznépi megértés, ami segít lenyelni a szociális juttatások megnyirbálását, az adók emelését, az új közterheket, az egyre szorosabb állampolgári fűzőt. S a helyén támadó űrbe lassan benyomul a düh.

A Malévval együtt a remény is a földhöz ragadt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ászok
2012. június 09. 13:48
Régóta gyanítom,hogy a Fidesz hivatásos kommentelői képviseltetik itt magukat de ezen cikk hatására előjöttek a napra. Ilyen útszéli hangnemre csak az ragadtatja el magát akinek ész-érvei nincsenek. Attól pedig nem lesz valakinek igaza minél sértőbb obszcénabb kifejezéssel él. Nem akarom elhinni, hogy minden a jelenlegi kormánypárt szimpatizánsa ennyire "lentről" érkezik bizonyára van olyan is aki értelmes vitára és kommentre is képes, bár a tapasztalataim ennek ellentmondanak. Talán lesz idő amikor a jobboldalról olyanok is megszólalnak akinek van mondanivalójuk a felvetett problémához. Mocskolódni, minősítgetni másként gondolkodókat meglehetősen primitív dolog. Persze erre majd én magam is jól megkapom a "magamét" De hát lelkük rajta, még szerencse a megszólasaikkal önmagukat minősítik. Kérem ,hogy az eredeti dologgal is foglalkozzam. Egy miniszterelnök aki szövetségeseit, barátait nyiltan hülyének nézi attól magam vagy épp Önök mégis mire számítanak? A választ Önök is nagyon jól tudják.
hátakkor
2012. február 05. 10:51
Anna, tudjuk..
Peter8811
2012. február 05. 08:21
"Nem tudjuk, mi lenne, ha még mindig Gyurcsány ülne ott, vagy Bajnai, vagy Demszky. Lehet, hogy ugyanez. Talán nem." Dehogynem 44.000 milliárd hiány és már a kacsa tulajdonosok is kötnék fel magukat az irántatok érzett bizalom jegyében, kicsi csillag! Hajrá Eu kommunisták és Vörös Khón Bandik!
kalasnyikov
2012. február 05. 03:54
Nem a bizalom ment csak veszendőbe piciny Anni, hanem ráadásul kirántották a fizetőhelyeket is a seggetek alól. Na ezt hivják csüccsnek tündérem. Lásd nagy örömömre.... http://orbantakarodj.nolblog.hu/archives/2012/02/04/Segitsd_a_Galamust/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!