Kegyelmet Geréb Ágnesnek!

2012. február 14. 14:53

Kérjük Elnök urat, fogadja el Geréb Ágnes kérelmét.

2012. február 14. 14:53
Michl József, Bús Balázs, Tarnai Richárd
Családháló

Budapest, 2012-02-13.

Dr. Schmitt Pál

Magyarország Köztársasági Elnöke részére

Sándor-palota, 1014 Budapest, Szent György tér 1.

1536 Budapest,

Pf. 227

Tisztelt Köztársasági Elnök Úr!

 

Geréb Ágnes orvosnőt a Magyar Bíróság 2 év letöltendő fogházbüntetésre ítélte.

Úgy gondoljuk - természetesen tiszteletben tartva a Bíróság döntését - hogy ez az ítélet túlzottan szigorú esetében. Kérjük Elnök urat fogadja el Geréb Ágnes kérelmét és részesítse elnöki kegyelemben.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy Magyarországon minél több gyermek szülessen, éppen ezért a Magyar Országgyűlés több olyan törvényt is elfogadott az elmúlt másfél évben, amelyek reményeink szerint hozzásegítenek a születésszám növekedéséhez.

Őszinte tisztelettel:

Bús Balázs

Michl József

Dr. Tarnai Richárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ricochet
2012. február 15. 15:45
Az angol példa pont nem jó. Ott halt meg tavaly az a magyar lány, akit még a mentők is megnéztek, mindenki megnézett, bevitték, megvizsgálták, adtak szegénynek egy kúpot, hazaküldték, aztán szegény két napon belül meg is halt. Marha nagy botrány volt belőle, talán te is hallottad. Más. A feleségem húga kint él Harrogate-ben. Nemrégiben (tavaly ősszel, ha jól emlékszem) elment az ottani rendelőintézetbe, mert nagyon kutyául volt. Hazazavarták, de előtte kapott egy időpontot, hogy menjen vissza akkorra. Lázas volt, nem látott a takonytól, de baszarintottak rá, és vissza rendelték, ha még akkor is élne. A szülés nem egy sétagalopp. Nem egy pattanást kell kinyomni. Én a feleségem révén kettőn is voltam. Még úgy is veszélyes műtét/művelet, ha úgy tetszik, hogy avatott kezekben, kórházban vagy. Otthon ki az a hülye, aki szül?! Miért kísértik a sorsot??? Ha valaki jót akar a gyerekének, akkor nem játszik hazárdjátékot az életével, és a lehető legkisebb rizikónak teszi ki. Geréb alkalmatlan arra, amit csinál. Sok ilyen embert ismerek még, de azoktól nem függ emberek élete...
vahur
2012. február 15. 05:46
Szerencsére a libsi szenttehenekre is vonatkozik végre a jog! Ebből mekkora ajvékolós-demokjásziaféjtős bulit csapnak majd az efftálsak Új Moszkvában!
morfondír
2012. február 14. 23:14
Kényelmet Geréb Ágnesnek! Hét évig.
Feyszáll
2012. február 14. 22:42
Kegyelmet az anyja méhében kicsavart fejű csecsemőnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!