Valóságlecke az Avasról

2012. február 03. 12:01

Lehet, hogy egyszer még a „bizonyos tabukat” fölrúgó, „lakáskivásárlós” gyurcsányista jogi szabályozás ellen kell tiltakozniuk a haladó világ antifasiszta közvéleményénél?

2012. február 03. 12:01
Ablonczy Bálint
Heti Válasz

„A kritikusoknak nincs igazuk. Noha a tudósításokban nem volt nehéz felfedezni a legendás, khm, kameraérzékenységet, a rövid avasi fészekrakás más szempontból volt érdekes. És nem arra a kihívásra gondolok, amikor Gyurcsány Ferencnek a vendéglátó Marincsákék Tyson nevű kutyusának kakiltatását kellett megoldania.

A látogatás legkomolyabb hozadéka, hogy a doktrína találkozott a valósággal - és kiütéses vereséget szenvedett. Idézzük fel, miként összegezte Facebook-oldalán látogatását Gyurcsány Ferenc. »A legfogósabb kérdés persze az, hogy miként lehet feloldani az egyes társasházakban feloldhatatlanná merevedett és eközben tragikussá nőtt együttélési konfliktusokat. (...) Bennünk megerősödött az a vélemény, hogy új, talán bizonyos tabukat is sértő jogi szabályozásra van szükség.« (...)

A bejelentés után elkezdtem sajnálni a mára kimúlt SZDSZ-ből a Demokratikus Koalícióba átzsilipelt toleranciabajnokokat. Lehet, hogy egyszer még a »bizonyos tabukat« fölrúgó, »lakáskivásárlós« gyurcsányista jogi szabályozás ellen kell tiltakozniuk a haladó világ antifasiszta közvéleményénél?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fiandre
2012. február 04. 09:56
Gyurcsányi következő útja egy nógrádi putriba fog vezetni?
dexter
2012. február 04. 00:42
Fletó az avasi piknik előtt is nagyon jól tudta mi folyik ebben az országban. Maga a piknik arra volt ezköz, hogy eljátszhassa a nagy felismerést, majd megpróbálja a Jobbikot jobbról előzni. Úgy mint anno amikor a legjobb nyilasokból lettek a legjobb ávósok.
Honfi-fi
2012. február 03. 15:14
Ez nekem teljesen új infó. Tényleg féleszű szaratta a proliék blökijét?űű És kutyazacskót vitt magával? Összeszedte a végterméket, ahogy egy nyugatos polgárihoz illik? Vagy hagyta nyugodni a terméket az útszélen és a kutyával együtt hátrahagyta az utókorra, mint az összes egyébb általa generált szarhegyet.
Noel
2012. február 03. 13:21
Kijelentem:Most már meg vagyok győzve,hogy az ESZKÖZKEZELŐ jó dolog. Hisz ferenctesvérnek is kéne...erről szól látensen nem?Úgyis harmadára esett a jövedelme....Ezzt is megáhítta..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!