Való Világ (Apró) Villa

2012. január 28. 17:59

Gyurcsány elmegy és megnézi, hogy milyen szegénységben élnek azok, akik mindhalálig kitartanak mellette.

2012. január 28. 17:59
Susie Q
Couleur Locale

„Gyurcsány elmegy és megnézi, hogy milyen szegénységben élnek azok, akik mindhalálig kitartanak mellette és  most nagyobb nyomorban élnek, mint a Kádár-rendszerben.

Mit akart Gyurcsány Ferenc ezzel a három nappal elérni? Kormányoztak nyolc évet, most azt akarja bemutatni, hogy ide juttatták azokat, akik rájuk szavaztak? Őrületes, mindent elsöprő pofátlanság....

Ezek az emberek bíztak, sőt, még most is bíznak, hiszen azért hívták meg. Kinek akarta megmutatni, hogy miként élnek ezek az emberek? A nyugati médiának? A balliberális budapesti értelmiségnek? Netán a mostani kormánynak, amelyik nem győzi azt az Augiász istállójá megszégyenítő trágyadombot eltakarítani, amit ő hagyott maga után? Mutogatja azt a szerencsétlen családot, mint valami ritka állatfajt, amit most fedezett fel?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
morfondír
2012. január 29. 14:11
"bolgárkertészetben nevelt uborkafára felkapaszkodott demokrata" Jó írás, az idézet pedig különösen tetszett! Azt hittem, hogy már nem lehet újabb jelzős szerkezettel ellátni ezt a szerencsétlent.
kjkj945
2012. január 29. 09:23
http://nol.hu/ajanlo/gyurcsany__a_valasztoknak_jozanodni_kell Mindenki ugy pattogjon ahogy az uj führer fütyül.
Magyarvagyok?
2012. január 29. 08:41
Sajnos az a "szerencsétlen családok" ma a magyarlakosság 70%-át teszi ki. Hogy milyen módon hívják fel erre a figyelmét a luxus körülmények között élők számára az mindegy. Ez legalább békés megoldás, de nincs mesze a radikálisabb eszközök ideje sem. A szegénység egyre növekvő mértékben feszíti széjel a társadalmunkat. Lehet itt ideologizálni, eszméket ütköztetni, kijelenteni, hogy 48 000 FT-ból meglehet élni,de ez csak olaj a tűzre. Sokkal szégyelletesebnek tartom, ha valaki a szegénységet kihasználva 3 500 - 4000 Ft-ért, meg a napi élelemért, saját maguk ellen tüntetteti a szegényeket. Visszaélve, komunikációs és anyagi fölényükkel.
kalasnyikov
2012. január 29. 04:46
feri arcáról ideje leemelni a bőrt, ellenkező esetben nincs az a panoptikum ma a világban,amely bevállalná portréját..DDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!