Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Szerbia
21:002024. június 16.
Anglia

Szánalmas

2012. január 05. 12:06

A közmédiumok már régen a kormánypártoké, a megbízható elvtársak pedig tudják, mit kell tenniük.

2012. január 05. 12:06
Sebes György
Sebes György
Népszava

Szánalmas a közleménynek az a része is, mely szerint a közmédiumok úgy általában bőségesen adtak hírt a tüntetésről. Ez ugyanis nem teszi meg nem történtté, hogy az m1 Híradója megpróbálta lenullázni az eseményt. És szánalmas az is, hogy miután kiderült, a próbálkozás túlzottan is szemet szúrt, a másnap esti híradó már beszámolt a demonstrációról. Látszott a hatalmas tömeg és el tudták mondani, pontosan mi és hogyan történt. 24 órával korábban. Mintha a híradónak az lenne a dolga, hogy - a történelemírás számára - utólag rögzítse az eseményeket. Persze csak ha irányítói úgy látják jónak.

És nemcsak Szijjártó papagáj nem beszélt erről a skandallumról, hanem a méltóságos médiahatóság főasszonya, Szalai Annamária sem. Hivatalosan senkinek sem volt róla egy rossz szava sem. De miért is lett volna? A közmédiumok már régen a kormánypártoké, a megbízható elvtársak pedig tudják, mit kell tenniük. Az egyáltalán nem érdekes már, hogy például a híradózás olyan szakma, amelynek szabályai vannak. A hitelesség sem számít. Erény lett hazudni, csúsztatni. A megbízhatóság a fő szempont. Sokszor hittük, már nincs lejjeb. De mindig kiderül, van.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hazug politikusok
2012. január 05. 17:00
http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_08_08_a-valosag-orban-es-gyurcsany-kezet-fognak-a-zsinagogaban ez az igazság
pemetecukor
2012. január 05. 16:02
Sebes "úr" az önök klasszikusát idézve: Legyen vége, legyen vége....... legyen vége.
novara
2012. január 05. 14:32
"A közmédiumok már régen a kormánypártoké, a megbízható elvtársak pedig tudják, mit kell tenniük." Mondod te,a Népszavában. A komcsi elvtársazik. Mi mást tudna? Semmit...
OrangeOrder
2012. január 05. 13:55
Ez nem tudom, miről beszél. Netezzen többet. Az indexen, facebookon csak úgy fröcsög a gyűlölet a kormány felé, amúgy tanult és értelmesnek hitt emberektől is. A tömeghisztéria hatalmas tanulsága, már kezdem érteni, az araboknál hogy csinálták a rohadékok. Nem baj, így majd csak jobb lesz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!