Minden dolog mértéke az ember

2012. január 17. 12:13

Mi a fény gyermekei vagyunk, küldetésünk a Föld szívcsakrájának, a Kárpát-medencének az őrzése.

2012. január 17. 12:13
Pataky Attila
Magyar Hírlap

„Az igazi siker, amivel másoknak is örömet okozunk. A sztársors nagy ajándék és óriási lehetőség. Tenni az emberekért és az emberi­ségért a felemelkedés útján. A külső értékek felől a belső értékek felé mozdulni. Ez a valódi cél. Számomra eljött a szolgálat ideje. Szolgálni a nemzetem, feltétel nélkül. Ezt tettem eddig is dalaimmal. A jelmondatom: El a kezekkel Magyarországtól! Az önmagát cinikus felsőbbrendűségbe dermesztett pénzvilág, pénzkartell a nemzetállamok végső felszámolására készül. A pénzt istenítve a virtuális csalásokkal, boldogtalansággal, pénzrabszolgasággal árasztja el a világot. De mint minden izmus, a beteljesülés előtt néhány perccel ez is összeomlik. De mi a fény gyermekei vagyunk, küldetésünk a Föld szívcsakrájának, a Kárpát-medencének az őrzése.

Magyarországnak kétharmados többséggel, négy évre megválasztott kormánya és miniszterelnöke van. A liberális hazaárulók itthoni és külföldi csatlósai bármit megtennének a hatalom visszaszerzése érdekében, még annak árán is, hogy az egész országot a nyomorba döntik. De nem akarunk a bankoknak és a növekedésnek élni, nem akarunk szorongásban és félelemben élni! Boldogságot akarunk, emberi léptékű létezést. Vége a tudat, az elme, az ego, a materializmus irányította világnak. A szív és a lélek korszaka következik. És ennek létrejöttében óriási szerepe van a magyarságnak, a magyaroknak. Ezért támadnak minket ilyen, sokak számára érthetetlen, elementáris gyűlölettel. Félnek a fénytől, a tisztaságtól, a becsülettől, az igazságtól. De ez itt Jézus népe és Mária országa. Pénzzel meg nem vehető. Az összes karmikus, vállalt szenvedéseink ellenére Szűz Mária és Jézus urunk védelme alatt állunk. Dolgunk van, hát tegyük meg, végezzük el!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr. Táskás Tóni
2012. január 17. 20:44
Ha ez így néz ki, képzeljétek el hogyan néznek ki a szerencsétlen ufók, akiket otthagyott.
jenggot
2012. január 17. 19:34
Pataky jól énekel, és mindent. Hogy mi a francnak ártja bele magát a politikába? Csak anyagi miatt lehet. Tehát emberileg nulla. De az éneklése miatt szeretjük. Meg emlékezzünk miért is oszlott fel az ős Edda. Van dokumentum film róla. Még az átkosból:):):). Amit ma képvisel az számomra semmi egy nagy nulla. Egyre csak az az érzésem hogy a kis hazánknak és nagy magyarjainak csak azért van szükségünk Erdélyre, Újvidékre, Horvátországra, Burgerlandra, Felvidékre, Kárpátaljára, hogy eltartsanak minket.
dönci4
2012. január 17. 18:14
Ez egy komplett hülye! Az ufók programozták át? Esetleg így született?
coronel
2012. január 17. 17:31
Nincs szánalmasabb, mint egy rohamosan öregedő, tetovált, felékszerezett, közepesen se művelt rocker, akinek se esze, se hangja, se tehetsége, se megjelenése, se tartása, se önbecsülése nincs, de annál nagyobb az arca, és megasztárnak képzeli magát. Igen, ő Pataky Attila, a fény gyermeke, a Kárpát-medencei szívcsakra őrzője, az emberiség megmentője, a gonosz elleni harc keresztes lovagja. Ő az, akivel az ufók rendszeresen összejönnek egy kis tapasztalatcserére, ő az, aki hipnózisban felkereste az 5. dimenziót, ő az, aki véget vet (Széles Gáborral, Bencsik Istvánnal és Bayer Zsolttal) a materializmus által irányított világnak (!?), és elhozza nekünk a szív és a lélek korszakát. De mi lesz velünk megátalkodott világi hívőkkel, materialistákkal, ateistákkal és netán más vallásúakkal? Vajon megkönyörül rajtunk Pataky Attila helyettes Atyaúristen, vagy mehetünk a 3,14 (pí) csakrába? Pataky Attila szövegével semmi bajom sem lenne, ha orvosilag kellően ellenőrzött körülmények között, egy zárt osztályon, megértő (cs)ápoló közönség előtt, halkan suttogva hangzott volna el, nem pedig egy országos napilapban, belerondítva az emberi épelméjűségbe vetett hitünkbe. Pataky Attila lejáratja a keresztény hitet és a FIDESZ-t, a FIDESZ pedig lejáratja magát Pataky Attilával. Ha a FIDESZ felvállalja ezt keresztényellenes, new age-s, ezoterikus szellemi-lelki degenerációt, az épelméjű támogatók előtt-utóbb el fognak fordulni tőle. És akkor a FIDESZ (meg a KDNP) csatlakozhat a szcientológiai egyházhoz, és imádkozhatnak együtt Xenuhoz, az übergruppen- csakraführerhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!