Lehet Más a Pofátlanság: heti egy napot dolgozna az LMP képviselője

2012. január 14. 17:30

Ha a Soros-egyetem korábbi hallgatója mindenáron cambridge-i doktorira vágyik, akkor vagy a tisztességes utat választva lemond mandátumáról, vagy Schmitt Pálhoz fordulhat tanácsért.

2012. január 14. 17:30
Dúró Dóra
Jobbik.hu

„A Jobbik pofátlanságnak tartja, hogy Scheiring Gábor LMP-s képviselő egy pártjából kiszivárgott belső körlevélben még kérkedik is azzal, hogy az általa tervezett heti egy nap parlamenti munka mellett sem kíván lemondani mandátumáról, fizetése »ennek megfelelő részét«, négyötödét pedig pártjának ajánlja fel - ahelyett, hogy fel sem venné az adófizetők pénzét az el nem végzett munkáért.

A politikusi álláshalmozás sajnos megszokottá tette, hogy az Országgyűlésben a hétfő esti szavazások után a hét hátralévő részében alig vannak képviselők, hiszen egyedül a Jobbikban tiltott több politikai állás egyidejű betöltése. De eddig senki sem kérkedett a munkakerülést jelentő heti egy napi feladatellátással.

Az LMP-frakciót legutóbb elhagyni szándékozó Kaufer Virág is csak azt bizonyította, hogy Lehet Más a Pulóver, amikor plenáris ülésen kötögetett; miként nyilván Scheiring Gábor is azért nem vett részt tavaly március óta az Országgyűlés gazdasági bizottságának egyetlen ülésén sem, mert úgy gondolta, ettől lesz más a politika. A bizottsági pótdíjról való lemondás sem jutott eszébe persze, ami a magunkfajták esetében természetes.

Ha kiszivárgott kijelentéseinek megfelelően mindössze heti egy napot fog dolgozni, és bevallása szerint azt sem őszinte hittel, egy általa kaotikusnak, hisztisnek és amatőrnek titulált párt soraiban, ahol nem tud mit kezdeni »a bázisdemokráciának hazudott informális alkuk politikájával«, akkor nincs keresnivalója az Országgyűlésben, ezért a Jobbik arra szólítja fel, hogy adja vissza mandátumát.

A Jobbik frakciójában ezzel szemben többen vagyunk olyanok, akik szüneteltetjük doktori tanulmányainkat képviselői munkánk tisztességes ellátása érdekében. Ha a Soros-egyetem korábbi hallgatója mindenáron cambridge-i doktorira vágyik, akkor vagy a tisztességes utat választva lemond mandátumáról, vagy Schmitt Pálhoz fordulhat tanácsért, hogyan lehet különösebb időráfordítás nélkül - ha nem is olcsón, de gyorsan - tudományos fokozatot szerezni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
L.Eszter
2012. január 17. 05:36
Csak az írhat ennyi alaptalan mocskolódást, aki nem ismeri Dórát, vagy nem követi a parlamenti eseményeket. Azon kívül, hogy képviselő, szóvivő még anyuka is, és remekül megállja a helyét mindenhol: http://durodora.jobbik.hu/, http://www.facebook.com/durodora
=nessuno=
2012. január 15. 18:09
túrótorta.
JackHárpi
2012. január 15. 17:10
Lehet-e más a POFÁTLANSÁG? "De magyarázhatna Szegedi bajtárs a jó édesanyjának arról is, hogy ha már ennyire kell nekünk a szuverenitás, miért is veszi fel a fizetését az EU-tól? Ami nem is olyan kis pénz. Havi nettó 6200 euro (Nagyjából 30 hónapja kapja, ami 186.000 euro. Átszámítva mai árfolyamon - mert az ellenség pénzét ugye nem költötte magára - 57.660.000 Ft). Elmagyarázhatná anyjának, hogy összefogva Balczóval és Morvaival, mikor vágják az EU képébe az általuk kapott fizetést, ami kamatokkal növelve már úgy 200 millió Forint körül jár." No EZ A KÖCSÖÜG szarhalom ÉGETETT EU-S ZÁSZLÓT! ...és a Dórika ezek után pofátlanságról mer még beszélni! A jó ... anyját az összes NEMZETÁRULÓ JOBBIKOSNAK!
z.marian
2012. január 15. 13:57
Igaza lesz a Heti Válasznak, hogy 2014-re egy Schiffer nélküli LMP szövetkezik majd a trollokkal hatalomátvétel céljából?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!