Tamás Ilonka és az éretlen banán

2011. december 09. 10:54

Mindenkori „demokratikus” kormányaink, és a nekik alárendelt szervek gumipóknak tekintik a demokráciát.

2011. december 09. 10:54
Kiss Ádám
Hírszerző

„Ha valamiben közösek vagyunk itt, az érett nyugati demokráciák (királyság, köztársaság, teljesen mindegy) és a keleti, neobizánci bohócrezsimek közötti, kelet közép-európai banánban (ez most ilyen trendy megnevezés), akkor az az, hogy mindenkori »demokratikus« kormányaink, és a nekik alárendelt szervek gumipóknak tekintik a demokráciát, amit lehet nyújtogatni, feszíteni, amennyire éppen kell.

Leggyakrabban pedig éppen azért feszegetik, mert úgy akarnak demokraták lenni, hogy közben félnek a demokráciától. A felhatalmazások mértékétől független játékszabályoktól, a lépéseiket kritizálóktól, a saját fejük szerint gondolkodóktól, a kisebbségektől, az utcai tüntetőktől, Tamás Ilonkától, Dopeman-től, Lomnici Zoltán hátától. A saját szavazóiktól, a tetteik súlyától, a számonkéréstől. Tömegbe azért mégse lövetnének (na jó, de), szóval maradnak az olcsó, átlátszó, pitiáner húzások, és a gyerekes viselkedés, nemzetközi fórumokon árulkodás. Éretlenek a demokráciához. Na, ez a legnagyobb baj.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heima
2011. december 10. 06:20
jól van ádika megpróbáltál vicces lenni, hát nem sikerült. tudod miért? mert ahhoz némi intelligencia is kéne, hogy eladd az annyirajóképességűvagyokhogymindenkifelettlebegek című sztorit. szerinted miért nem vettek át a HVG-hez, és miért adták oda a hírszerzőt játszótérnek? mert annyira szarul és semmitmondóan írsz, hogy ez már a hvg onlinenak is gagyi. csak túl jó fejek hogy a szemedbe mondják, meg hát tényleg jó iparos vagy, a szart stabilan szállítod. egy plankógergő vagy egy tbg ugyanebben a véresszájúságban utazik, mint te, de 12 óra drogtanyázás után jobbat írnak bármiről, egész egyszerűen azért, mert tudnak írni.
Faqtya ezredes
2011. december 09. 15:28
Ez is cigány?
Honfi-fi
2011. december 09. 13:07
Az meg már milyen szánalmas, hogy a kisádika, minden írásánál, itt dekkol és lesi a kommenteket, hogy belepofázzon. Ha leírt az ember valamit , ami tapad az ragad. Utána, már kár pofázni, meg beszólogatni, a dolog éli a maga életét.
smalladam
2011. december 09. 12:42
és le meri írni szó szerint, hogy gyűlöli a határon túli magyarokat!!! ezért fizetjük a médiatanácsot, hogy az ilyen kis köcsögök itt gyalázhassanak minket???:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!