A kettős állampolgárságról

2011. december 12. 12:48

Hűség, lojalitás, mandarinkák, hehehe, konzervatív értékelvűség vagy mi a pitypalatty...

2011. december 12. 12:48
Jótündér
Örülünk, Vincent?

„Magyarország nacionalista faszkodásból és a kormánypárt szavazóbázisának növelésére terjesztette ki a kettős állampolgárságot úgy, ahogy. Erre válaszolt nacionalista faszkodással az állampolgáraival baszakodva a másik majomparádé akkori (és jelenlegi) kormányzata.

Itt nem nemzethorgadványi kérdésről van szó, akármennyire is szeretné mindkét pincsiország ezt így feltüntetni. Történelmi sérelmeket, sebeket, gyanakvást akarnak pitiáner seggfejek szavazatra konvertálni, hogy még tovább melegíthessék a seggükkel a kormányzati Audik üléseit. És ezt nem Kövér László, Semjén Zsolt vagy Robert Fico szívja meg, hanem Boldoghy Olivér és özvegy Tamás Aladárné. Hú, de meg vagyok lepődve. Mintha nem erről szólt volna az elmúlt száz év történelme.

Hozhattunk volna olyan törvényt a kettős állampolgárságról, amiből nem lett volna nemzetközi bonyodalom. Nem akartak olyan törvényt hozni, amiből nem lesz bonyodalom. Magyarországon valahogy mindig kétféle nemzetpolitikai izé létezett: az egyik a politikai szakirodalomban teoretikus szarakodásnak nevezett valami, ami mondjuk úgy, nem állt roppantul távol bizonyos liberális értelmiségiektől, és a nacionalista debilitás, ami meg ezektől a lelkyloláktól nem áll távol. A Huszonhárommillióromán FC és a Wassalbertvére SK játssza ezeket a meccseket már elég régen, nem túl szórakoztató módon.

Tessék minket békén hagyni! Magyarországon és Szlovákiában. A Vincentet és Tamás Aladárnét mintegy szimultán tessék békén hagyni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atisz
2011. december 12. 23:56
Lelassul az asszimilációs folyamat, amely miatt 90 év alatt félmillió magyarból lett tót és a kettős állampolgársággal rendelkező állampolgárokért a magyar állam immár hivatalosan is felelősséget vállalhat. A cél egyébként az autonómia lenne, természetesen amennyiben ezt a felvidéki magyarok is így akarják. Egyébként mire akartál kilyukadni a nihilista megjegyzéseiddel?
heima
2011. december 12. 21:49
Tárgyalni kell mint ha nem lenne holnap!! Csak pogi legyen meg ásványvíz és a problémák megoldódnak, meglássátok!
OrangeOrder
2011. december 12. 20:54
A Vincent talán a legalja, bár erős a versengés a címért.
Biomechanoid
2011. december 12. 19:08
Ezt a Jótündér nevű gyereket jól ismerem. Ő ilyen. Ilyen semleges, ha patriotizmusról van szó. Ő nem patrióta, ő világpógár. Miazhogy, nagyonis! Magyarország pincsiország, mint Szlovákia. Mit számít az a párezer év, amennyivel idősebb és rangosabb a mi kultúránk! Picsába, nehogy már még valaki itt rásüsse a "magyar" bélyeget!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!