A Gyorskocsi utcai koalíció lehet a kezdet

2011. december 23. 18:50

Én voltam a Parlamentben, mikor ellenem tüntettek. (...) erőszakkal. De nem engedtük, hogy a Kossuth tériekhez hozzányúljon a rendőrség.

2011. december 23. 18:50
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Klubrádió

Miközben mi a Gyorskocsi utcában vagyunk, úgy tesz a parlamenti többség, Orbán pártja, minthogyha legitim lenne mindaz, amit csinálnak. Ez szégyen a köztársaságnak, ha még köztársaságról beszélhetünk. De az bizonyos, hogy amíg nem tudjuk megbuktatni ezt a kormányt, addig újra és újra és újra el kell mondani, hogy ez nem mehet tovább, hogy gyülekezni kell, hogy tüntetni kell, hogy protestálni kell. És hát hogy ha egy pár aktivista meg odaláncolja magát a parlament bejáratához, azt a hatalomnak méltósággal tűrnie kell. Én láttam tüntetéseket. Én voltam a Parlamentben, mikor ellenem tüntettek. (...) erőszakkal. De nem engedtük, hogy a Kossuth tériekhez hozzányúljon a rendőrség. Orbán pedig rálátott arra a bejáratra, ahol bennünket előállítottak. Azt gondolom, hogy minden tekintetben őrült ez a magatartás, indokolatlan és törvénytelen ez az eljárás.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 389 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2011. december 25. 10:04
A Gyorskocsi utcai koalíció lehet a végzet..
Oldgóbé
2011. december 24. 16:11
Itt a hős:http://www.youtube.com/watch?v=nyL1Vf9C3IM&feature=related
Faqtya ezredes
2011. december 24. 15:59
Na mindegy. Gyurcsány kontra Csernus http://www.youtube.com/watch?v=8HsyyjYUDVs
torresG4
2011. december 24. 15:18
" De nem engedtük, hogy a Kossuth tériekhez hozzányúljon a rendőrség. Orbán pedig rálátott arra a bejáratra, ahol bennünk...." .......pontosan erről van szó! gyurcsány ferenc demokrata, hatalma teljében kézi vezérléssel irányította a rendőrséget, instrukciókat adott, parancsolgatott, (ez a 2006-os rendőrterror idején csúcsosodott ki)...........egy normális demokráciában a rendőrséget még a miniszter elnök sem befolyásolhatja semmilyen módon, mint ahogy orbán viktor sem tette ez esetben...........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!