Dániel Péter! Ön GYÁVA ember

2011. november 04. 07:19

Én Önt bajvívásra szólítom fel! Bármikor, bárhol, bármely feltételek mellett, puszta ököllel vívott párviadalra.

2011. november 04. 07:19
Papp Lajos
Magyar Hírlap

„Sötétben, hátulról leütni, megverni, megveretni!? Ilyet csak a gyávák tesznek. Szemtől szembe leköpni, arcul ütni!? Ilyet a kocsmai verekedők tesznek.

Történelmi olvasmányaimból tudom, hogy a középkorban társaik védelmében, hogy minél kevesebb áldozat árán döntsék el az adott vitás kérdést, seregek, csapatok, kisebb közösségek bajvívókat állítottak ki. Eleink ezt bajvívásnak hívták. Én Önt bajvívásra szólítom fel! Bármikor, bárhol, bármely feltételek mellett, puszta ököllel vívott párviadalra. Ön 21 évvel fiatalabb és 30-35 kilóval súlyosabb, mint én. Tehát az Ön kockázata csekély. A gyáva kis kockázatot sem képes elviselni. Ha Ön e felkínált párviadalra nem kíván kiállni, akkor Ön GYÁVA, GYÁVA.

Tudom, hogy az Ön mögött állók segítségével megverethet vagy akár meg is ölethet. Önnek tudnia kell, hogy én nem félek. Nem félek, mert készen vagyok az útra. Ismerem hibáimat, bűneimet, gyengeségeimet, és ismerem Krisztus urunk tanításait. (...)

Dániel Péter! Ön ezen a földön senkit nem győzhet le. Megölhet, meggyalázhat, megfélemlíthet, bemocskolhat sok embert. De legyőzni egyetlenegy embert tudunk. Önnön gyűlöletünket, gyengeségünket, hitetlenségünket, fájdalmunkat, megaláztatottságunkat, hibáinkat.

Dániel Péter! Egyszer legyen bátor életében! Győzze le félelmét! Győzze le gyűlöletét! Kérjen bocsánatot Wittner Máriától! A magyar nemzettől! 1956 hőseitől! 1956 mártírjaitól! A halottakat csak az élők védhetik meg.

Ha Ön nem kér bocsánatot, akkor GYÁVA! GYÁVA! GYÁVA!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
unionfirst
2011. november 12. 22:13
Sok őrült van az országba, papp és dániel is közéjük tartozik, egyik se normális. Egyébként akkor bezzeg a papp lajos akkor nem volt felháborodva, mikor a wittner mária horn gyula halálát kívánta, pedig az még durvább és embertelenebb kiszólás volt, mint, amit dániel péter mondott. elfogult, primitív bagázs az egész, mindegyik.
Talon Karrde
2011. november 06. 08:05
mellesleg http://atv.hu/videotar/20111104_daniel_peter_bocsanatot_kert
exlibris
2011. november 05. 09:33
Kedves Lajos bácsi! Ez viccnek nem eléggé poénos, ha komoly, ahhoz meg túl vicces... ... langyos! Egy-két tiszteletjegyet dobhat a csörtére! Ez a minimum... Egyébként meg mióta áll ki a nők becsületét védeni? Mert ez errefelé sohe nem volt szokása... ...csak arrafelé. Isten elé meg egy kissé szeppenve álljon majd oda! Ő ugyanis mindent lát... A mélyeket is, nemcsak a felszínt. Lenne bőven önmagán is meló, de maga állandóan a másikkal foglalkozik. Nagy hiba!
korona
2011. november 04. 20:44
Dániel Péter nemcsak gyáva, ami mégcsak csak, de egyszerűen buta. Az ilyen váltson szakmát. Lehet, hogy "valahol" nemzeti hőssé is avanzsálhat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!