Nyugdíjban

2011. október 01. 09:24

Harmincnyolc évesen, 280 ezerért nyugdíjba vonulni, aztán őrző-védő cégnél melózni – ez volt sokáig a rendőrkarrier.

2011. október 01. 09:24
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Vágó László egy év nyolc hónap letöltendőt kapott jogerősen.

Kicsit szebben süt a nap.

Szebben süt a nap, mert sokáig úgy nézett ki, hogy egyetlen szadista állat sem nyeri el méltó büntetését. Mert ezt szögezzük le mindenekelőtt: akik akkor, 2006. október 23-án vérengzést rendeztek Budapest utcáin, nem rendőrök voltak. Rohadt, szadista állatok voltak. Azonosító szám nélkül, viperákkal, válogatás nélkül gyaláztak és vertek meg mindenkit, aki az útjukba került. És erre nem mentség, ami a tévészékház előtt történt. Sőt! Éppen az nem mentség! Ugyanis a rendőr nem állhat bosszút. A rendőr azért van, hogy érvényt szerezzen a törvénynek. Tiszta és jogszerű eszközökkel. (...)

Az egyik legaljasabb, legundorítóbb gazember takarodik végre a börtönbe.

Az, aki összebilincselt emberek kezét törte, aki országgyűlési képviselőt vert és veretett, az… Eh, mindegy. Az egyik – ez a lényeg.

S persze még az, hogy erről a Vágó nevű disznóról csak azért tudjuk mégis, hogy rendőr volt egykoron, mert szadista vérengzéseit szép jutalommal honorálták a tőle semmiben sem különböző Gyurcsányék, aztán elvonult nyugdíjba:

38 évesen, havi 280 ezerrel. A rohadék.

Aztán elszegődött őrző-védőnek, ahol még havi pár százezerért kipofozta a renitenseket a diszkóból. Ott végre szabadon kiélhette beteg hajlamait, amelyeket rendőrként csak Gyurcsányék fedezete alatt élhetett ki. (...)

Ennek a Vágónak a története azért sok mindent elmond az itt uralkodó viszonyokról. A mostani tüntetéseket szervező nagypofájúak is kiállhatnának, és elmagyarázhatnák végre: tényleg ezért tüntetnek? Hogy elmehessenek 38 évesen nyugdíjba, aztán a 280 ezerhez még hozzákereshessenek százezreket valahol pofozóemberként?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2011. október 02. 09:16
A Magyar Hirlap megvalósította a nagy internetes álmot. Egy fórumos névtelen hozzászóló szövegével tölti fel az újságot. "Az egyik legaljasabb, legundorítóbb gazember takarodik végre a börtönbe." - mondja egy rendőrről, aki csak ész nélkül gyakorolja azt az eljárást, amit mindig tett, azokkal szemben, akik szerinte kitenyésztették soraikból a tiltó paranccsal visszafogott bajtársai előtt ostobán páváskodó, aljas és undorító gazembert. Akit viszont a "Bayer Zsolt" nicknevű, a mennybe küld....
vagye
2011. október 02. 08:35
Valami iszonyatos frusztráltság szakad ki ebből az emberből nap mint nap. Nekem azt sugallja, hogy cikkei egy része a hatalomnak szólnak. Itt vagyok, figyeljetek már, rám se néztek? Hát titeket szolgállak !!! Azok meg elnézően mosolyognak, jól jön a bárdolatlansága a kampányban azonosulni nem feltétlen kell vele mert szalonképtelen, néha egy ki csontot odalökünk neki hadd éljen. Közben másokat nevezünk kimindenféle szóvivőnek, mások lapját támogatjuk, hol nyíltan, hol burkoltan, mások kapják a kitüntetéseket, Zsótti ecsém meg pózolhat a vezérrel tortavágáskor, de csak akkor , mert politikai témában inkább ne legyen képben...
torresG4
2011. október 02. 01:46
pengo! azt javaslom, térjünk nyugovóra, mert későre jár az óra......., ma jól elzongoráztunk ennek a rendőrnek az agyán egy kicsit.....játszottunk rajta néhány lágy etűdöt.....
huttinger
2011. október 01. 23:05
Azért mikor erről a korengedményes nyugdíjról jobberek itt méltatlankodnak akkor jó lenne újra meg újra elolvasni, hogy erről mit is mondott a a fidesz jelenlegi frakció vezetője 2006.-ban. Ugye bár.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!