Egy asztalszolga naplója

2011. szeptember 02. 07:24

A polgármester lecseszett, hogy nem fogjuk teljesíteni a tervet, a város lakosságának eddig csak a töredéke kért az alkotmányból.

2011. szeptember 02. 07:24
Bolgár György
Bolgár György
Népszava

„2011. szeptember 30. Annyi a munkám, hogy nem tudok pár mondatot se beleírni a naplómba. Ott ülök egész nap az alaptörvény asztalánál, pardon, AZ ALAPTÖRVÉNY ASZTALÁNÁL, és nem csinálhatok semmi mást, csak várhatom meg segíthetem az ügyfeleket. Még telefonálni sem merek, mert annyira szem előtt vagyok, hogy csak az asztalt szolgálhatom. Az érdeklődés egyébként elég nagy, bár nem tudom eldönteni, hogy egyesek nem csak a vicc kedvéért kérnek-e az alaptörvényből. Én mindenesetre nem reagálok az olyan megjegyzésekre, hogy jól fog ez jönni még, amikor papírhiány lesz, vagy hogy olyan cuki ez a Viktor, az ő fényképét miért nem rendelhetem meg. Ráadásul lopják a tollat is, az alaptörvényt is, pedig csak a lehető legrövidebb időre hagyom el az őrhelyemet, hogy kimenjek a vécére.

2011. november 2. Baj van. A polgármester lecseszett, hogy nem fogjuk teljesíteni a tervet, a város lakosságának eddig csak a töredéke kért az alkotmányból, szervezzek valamit, mert ez így nem mehet tovább. Az állása múlik rajta, Julika, mondta gondterhelten. Meg az enyém, tette hozzá.

2011. december 20. Az állásom múlt rajta, tényleg. Behívatott a polgármester úr, és azt mondta, január elsejétől ki vagyok rúgva. A könyvelést elhanyagoltam, a nép meg nem kért elég alaptörvényt. És különben is spórolni kell, mert minden pénzt elvettek. Akkor legalább könyvelni se kell, mondtam, ahelyett, hogy üvöltöztem volna.

2011. december 31. A férjemmel hazavittük az asztalt. Az alaptörvényt nemzeti színű zsinórral otthagytam a széken.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2011. szeptember 02. 13:18
Gyuri bácsi már azért ír ilyen vérszegény cikkeket mert mire a kuksija megtelik vérreladdigra Ő vérszegény lesz.
smogger
2011. szeptember 02. 12:45
Na beindult a biznisz. Viszik a hivatalok a székeket meg az asztalokat, mint a huzat.Minden szart kiárultunk a raktárból. Már üveg nélkül is jó,majd egy ablakot ráügyeskednek alulról, csak a lyuk meglegyen. Jó az idő, aszongyák. Panci a fééhülye segédem nagy üzletet lát. ezerrel gyártja a az alkotmány asztala táblákat, s már most délre a teljes rokonságát asztalszolgának adta, aszongya jó pénzért.Mondjuk Rozit hogy vitte oda nem tudom, mikor igen jól keresett az M5-ön, de még Ő is beült asztalszolgának.Igaz idáig is beült ebbe-abba. Pezseg a bót.Giccsbutorosnak áll a bál manapság. Hétfőtől lesz nálunk amolyan kis házi alakotmány asztal kisszékkel, mifenével.Már egy garzonba is befér, legfeljebb az ágy kikerül a folyosóra. Most még itten lehet jelentkezni, aztán már csak a baromi érdeklődés miatt várni kell rá egy hónapot is. Lesz ilyen asztalos kitűző, matrica, kifestő,hogy a gyerek is tanálkozzon eme nemzeti giccsel, még időben. A végén még majd funyigájja.....
smogger
2011. szeptember 02. 12:13
Én megértem a még Orbán mellett kitartóknak, hogy baromi ciki ez az asztalsztori, de miért Bolgárt csesztetik, hiszn nem Ő találta ki ezt a hatalmas badarságot......... Beszéljünk az asztalról, és a többi idióta rendelkezésről. Már értem a kínai csókolózást,lehet hogy a tipp is onnan jött kedves vezetőnkhöz. Mindenesetre ez a sztori méltó a húsvéti alkotmány semmilyen szelleméhez. Giccses, erőltetett,és köze nincs a nemzeti érzéshez. Mint a Fidesznek sem, úgy általában!
hátakkor
2011. szeptember 02. 11:26
Bolgár elvtárs, Mesterházy et. épp kerekasztalt szeretne
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!