A vállalkozók nélküli ország

2011. augusztus 09. 00:05

Miért lájkolnak több, mint 81000-en egy olyan cikket, ami semmi mást nem kínál, mint önigazolást a kockázatkerülőnek.

2011. augusztus 09. 00:05
Doransky
„Már pár napja emésztgetem Jakab Andor “A tőlem ezért nem kapsz munkát” c. bejegyzését. A cikk tartalma kritizálhatatlan, vállalkozni bizony nehéz ebben az országban, ez nem újdonság.

Afelett azonban nem tudok napirendre térni, hogy miért lájkolnak több, mint 81000-en egy olyan cikket, ami semmi mást nem kínál, mint önigazolást a kockázatkerülőnek.

Ha valami szomorú ebben az országban, akkor az nem a magas adók, hanem  a néplélek. 

A vállalkozók nélküli ország, ahol többszázezer munkaképes ember, nő és férfi sóhajt megnyugodva, hogy igen, végre valaki megmondta, hogy én miért nem valósítom meg magam.

Csak kapjam meg a havi fizut, lehetőleg többet, mint múltkor, nulla kockázattal, mert a felelősséget, na azt nem bírom, így is szétszed az ideg.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gandalf
2011. augusztus 20. 09:16
Igazából nem is értem, miért ennyien támadják a cikk szerzőjét? Az viszont jó, hogy ekkora fórumot indított be! Ezt a cikket inkább gondolatébresztőnek kellene titulálni, és nem köpködni a szerzőt!!
heima
2011. augusztus 09. 12:36
mindig van lejjebb
granuloman
2011. augusztus 09. 08:03
Az en szakmamra tokeletesen illett a leiras. Esely sem volt arra, hogy minden szabalyt, torv-t betartva gazdasagosan lehessen mukodni. 20 evig gorcsoltunk Mo-on. Angliban ez kicsit mas -jobb - konnyebb - egyszerubb, csak sz@r az ido.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!