Szanyi: Mutyi a panelprogramban

2011. július 26. 13:24

Az MSZP-s országgyűlési képviselő szerint a panelprogram kapcsán kiírt pályázatokra jelentkező cégeket úgy kategorizálják, hogy ez az Épker Zrt.-nek kedvezzen.

2011. július 26. 13:24

Szanyi Tibor, az MSZP országgyűlési képviselője kedden kijelentette: a kormányzat az Épkert Zrt.-t hozta kedvező helyzetbe a panelfelújításokról szóló pályázat kiírásakor. A politikus szerint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energiaügyi államtitkársága kategorizálni kezdte a zöldberuházási program panelfelújítási pályázatain nyertes cégeket.

A kategorizálás célja az, hogy megszabják, melyik vállalat milyen értékű munkákat végezhet - mondja el Szanyi. A probléma Szanyi szerint az, hogy az első két kategóriába tartozó munkálatokhoz kizárólag az Épker Zrt. rendelkezik referenciával. A szocialista politikus felszólította Bencsik János energiaügyi államtitkárt hogy indítson vizsgálatot az ügyben.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. július 26. 17:42
Jól emlékszem, hogy szenyaszanyi 2002-2010 ig , mutyi seftek százait, ezreit fedte fel és reklamált miattuk nyilvánosan?
bini
2011. július 26. 15:09
Talán Szanyi kapitány azon is elmerenghetne, hogy miért is osztályozzák a munkákat, csak nem azért, hogy egy-egy pályázatot, vagy közbeszerzést csak olyan cég nyerhet el, aki biztosan ha elkezdi be is fejezi a munkát, mindenféle alvállalkozói, alválllkozó alvállalkozói szerzödés nélkül, ahol felmarkolják a közpénzt és a körbetartózási spirált beinditják. Mintha úgy válltoztatták volna az alvállakozói törvényt is, ha a munka 10% felett adják ki akkor külön szerződést kötnek vele és közvetlen számol el a megrendelő a teljesítéskor. Szanyi urnak szerintem ez böki a csörét, hogy az eddig kedvezmnyezet "haveri" körök lecsusznak a nagy falatokról.
hátakkor
2011. július 26. 14:36
Captain Szanyinak kinyílt a szeme és hosszú idő után mutyit lát..
cutcopy
2011. július 26. 14:22
Sosem azzal van a gond hogy fideszközeli vagy mszpközeli-e a vállalkozás.. szóval Szanyi kapitánynak és a többi szocinak majd akkor lehet szót emelnie esetleg bármilyen mutyiról ha ez a kormány is felhalmoz 12 ezer milliárdos adósságot..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!