A szó elszáll?

2011. július 20. 15:30

Amit Balázs a felvételeken mond, az minimum kínos.

2011. július 20. 15:30

„Márpedig amit Balázs a felvételeken mond, az minimum kínos. Persze mindenki emberből van, megsértődik, ez természetes. Aki viszont a közösséget szolgálja - elvileg ugye a politikus ezt teszi - annak rendelkeznie kell azzal a képességgel, hogy személyes sértettségét, magánügyeit abba az agyrekeszbe pakolja be, amely a legtávolabb esik a közéleti rekesztől. Balázs nyilvánvalóan nem rendelkezik ezzel a képességgel.

Szerinte az, aki őt, vagy a munkáját kritizálja, jobb, ha nem számít állami pénzekre. Ezt mondja, nincs mit szépíteni a dolgon, most nem lehet jönni a régi jó „kiragadták a szövegkörnyezetből" kezdetű nótával.

A diktafonnak hála bárki meghallgathatja a beszélgetés egészét.

Kérdés persze, ment-e a diktafon által a világ elébb? A válasz rövid: nem. Csak a kütyüktől az nem megy sehová. Hogy megyünk-e elébb, az most a Fideszen múlik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci4
2011. július 20. 19:28
Értem én! Minden világos. Ez a Balázs egy hülye, hiszen "Telefonba semmit sem mondunk, ami kínos lehet... Ehhez még csak politikusnak sem kell lenni - ez alapszabály" Négyszemközt persze, ha már leellenőriztük a szemben levőt nincs-e bekábelezve, úgy lehet. Úgy már méltó egy politikushoz. Úgy már lehet jellemtelen szemétnek lenni.
Csubakka
2011. július 20. 18:57
Nincs itt szó másról, reinkarnáció történt végeken.Lampert Móni pöcsöt növesztett és levágatta buja érzéki fürjeit és felvett egy Tesco olvasó szemüveget.Lett belőle Balázs Jozsi, mindannyiunk dicsőségére, hisz ezt akartuk.Nem de bár ??
GY. F.űegér
2011. július 20. 18:34
A Fidesz elérte azt, amiről soha nem gondoltam volna, hogy bekövetkezik: némi szimpátiát érzek egy Jobbikos politikus iránt.
states
2011. július 20. 18:25
Ami igazán kínos, egy ekkora orbitális baromból, hogy lehetett képviselő. És kinek a jóvoltából. Nem is merek rágondolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!