Tüntetnek

2011. április 18. 10:08

Gyurcsánynak nem fenyegetőznie kellene. Ha már „bérmálkozni szokott”, inkább gyónhatna egy hosszút a szeretett népe fülébe.

2011. április 18. 10:08

„A »chartások« végső célja a kormány leváltása – erről szónokolt Gyurcsány. Úgy tűnik, az évente ezermilliárdokra rúgó adósságtörlesztést, aminek terhét neki köszönhetjük, ő szeretné kipréselné a népből. Õ biztos nem adóztatná meg úgy a multit, a bankvilágot, mint Orbán, a polgármesterei se perelnék vissza a vízműveket, nehogy bármit szóvá tehessen Sarkozy. Gyurcsányt nem zavarja, hogy oly mélyre süllyedt a hatalomból, oly messzire került attól, mint a Mariana-árok alja a Marstól. Már fenyegetőzni is van bátorsága. Az »Orbán-rezsim kiszolgálóinak nem lesz bocsánat« – harsogta a mikrofonba.

Jobb félni, mint megijedni. Talán ideje lenne tisztázni egyet és mást a Gyurcsány-korszak történései közül. Például: derüljön ki végre, hogy kik álltak az ártatlan cigány emberek elleni bérgyilkosságok mögött! Gyurcsánynak nem fenyegetőznie kellene. Ha már »bérmálkozni szokott«, inkább gyónhatna egy hosszút a szeretett népe fülébe. Szombaton a chartások mellett tüntettek a rendvédelmisek is, akik ugyancsak háborítatlanul élhettek alkotmányos jogukkal. Elmondták, amit akartak, s ez így van rendjén. Egyebek mellett a nyugdíjkorhatáruk kitolása ellen emelték fel a szavukat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!