Nagy buli

2010. december 17. 13:44

Senkinek nem tűnt fel, hogy a sajtó szabad, csak annyi: az újságírók össze-vissza írnak.

2010. december 17. 13:44

Nem verte ki a biztosítékot a többségnél az alkotmány bíróság jogkörének megkurtítása, az öt évre visszamenőleg kiszabott 98 százalékos adó, a költségvetési tanács kiherélése. Attól sem kaptak az emberek kaszára kapára, hogy a monetáris tanácsnak csak kormánypárti tagjai lesznek és a Magyar Nemzeti Bank elnökének a fizetését a negyedére csökkentették, a felügyelő bizottsága elnökéét pedig a négyszeresére emelték. Nem folyt patakokban a könny a sajtószabadság temetésén sem.

Érthető, hiszen nem vonultak ünneplő tömegek az utcákra, korábban azért, mert nem voltak rendkívüli adók. Akkor sem, amikor a Nemzeti Bank elnöke boldogan vitte haza a havi 8 millióját. A magán-nyugdíjpénztárak gondtalanul spekulálhattak az államkötvényekkel, és ruletteztek a magyar kis- és középvállalatok részvényeivel a budapesti értéktőzsde sikamlós parkettjén. Az alkotmánybíróság részeg tinédzserként, nem győzött élni a jogaival. Szóra sem méltatta a lakosság, hogy van független költségvetési tanács. Senkinek nem tűnt fel, hogy a sajtó szabad, csak annyi: az újságírók össze-vissza írnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fiandre
2010. december 18. 10:25
"A magán-nyugdíjpénztárak gondtalanul spekulálhattak az államkötvényekkel, és ruletteztek a magyar kis- és középvállalatok részvényeivel a budapesti értéktőzsde sikamlós parkettjén" Barátom, te sem sokáig leszel már a Népszavánál....
hakos
2010. december 18. 01:07
És semmi gumióvszer? Zsebesi csalódam benned!:)))
pityesz74
2010. december 17. 19:18
Ahoz képest hogy népszavás,nem is rossz!
Trükkök Százai...
2010. december 17. 16:32
Na mos komolyan,mi a baj a cikkel?Azt írja,ami van.Eltekintve egy apró részlettől,nagy buli nem lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!