Charta: a demokrácia ünnepe

2010. november 03. 21:29

Az elégedetlenség egyre nő, és ezen a Fidesz-közeli Századvég „kutatása” sem segít.

2010. november 03. 21:29

Tegnap, a halottak napján, a magyar demokráciát és jogállamot temettük. (Olvasom, már Tölgyessy Péter is nekiment a Fidesz alkotmánymódosító javaslatainak. Ugyanezt tette Orbán egykori miniszterelnök-jelöltje, Bod Péter Ákos, és volt főtanácsadója, Elek István is.) Békesi László szerint 2013-ra összeomlik a költségvetés, leminősítést fontolgatnak a hitelminősítők, sztrájkra készülnek és az AB-hoz fordulnak a közalkalmazottak.

A Magyar Demokratikus Charta rendezvényén értük is beszéltek a szónokok. A legközelebbi rendezvényen még többen leszünk: most sokan nem tudtak eljönni vidékről, mivel a tüntetés hétköznap tartatott. Akkor a mikrofonok és a hangszórók is még erősebbek lesznek.

Köszönet mindenkinek, aki eljött. Ettől a demonstrációtól még nem omlik össze az Orbán-rezsim, de az első tüntetést ezennel megkapták a nyakukba. Jönni fog a többi is, efelől ne legyen kétség. Az elégedetlenség egyre nő, és ezen a Fidesz-közeli Századvég »kutatása« sem segít: szerintük már mindenki a Fidesszel van, mint anno a Hazafias Népfront esetében. Akkor sem volt igaz, most sem. Szóval, dologidő van, demokraták!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2010. november 04. 12:59
zsótigyerek! A zsibbadás a fejedben, az nem a géniusz tüze. Talán tumor lehet...
Kündü
2010. november 04. 12:38
Gyurcsány álma, éjjel Klára Asszony teste mellett E TÉVESZMÉKRE RECSKÁZIK, miközben a bűnüldöző szervek és vizsgáló bizottságok a mocskos tevékenysége gyökeréig mentek: hja, a Sanda Ipse is, a Gallup is óriási mértékű Fidesz - és Orbán-támogatást igazol: még SOHA nem vezette a politikusok népszerűségi listáját a hivatalban lévő miniszterelnök, DE MOST OV FOLYAMATOSAN A LEGNÉPSZERŰBB. Zsóti, a Hülye előadta Őrült Mestere ALAPTALAN "wishful think"-jét. Ez semmi.
cutcopy
2010. november 04. 12:24
"Az elégedetlenség egyre nő" Ez kizárólag az elszámoltatás lassúsága miatt van..!
mr.Marcang
2010. november 04. 12:16
A Választás a demokrácia ünnepe! Ünnep lenne a sajtószabadság is, ha nem pofáznál bele te kis álmodozó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!