Magas labda

2010. augusztus 11. 08:10

A szocialisták, miután leszerepeltek, megbuktak, mindig ugyanazokat a csontig rágott kliséket rántják elő az adott pillanatokban.

2010. augusztus 11. 08:10

„A jámbor választó viszont nem érti, hogy a szocialisták, miután leszerepeltek, megbuktak, miért mindig ugyanazokat a csontig rágott kliséket rántják elő az adott pillanatokban. Már harmadszor tör ki a hisztéria a Fidesz káderpolitikája miatt. Az első az Állami Számvevőszék elnökének kinevezése, a második Schmitt Pál államfővé választása, aminek külön bája, hogy a szocik Sólyom Lászlót ki nem állhatták, és most kezdődik a sipákolás Kövér László házelnöki pozíciója okán. „Köteles Laca” minden borzalom atyja, egy Gerő Ernő, egy gyűlöletzsák, egy modortalan kommunistázó, merev fafej. Mondják ezt azok, akik NEM SZAVAZTÁK MEG, DE egészen jól elvoltak Szili Katalin és Herényi Károly kizárós paktumával, vagy amikor Szili szavazata mentette meg Gyurcsányt vagyoni gyarapodásának firtatásától.

Kövér László kijelentette, politizáló házelnök lesz, hozzátéve, hogy elégedett volt a háromhetes parlamenti ülésezés rendszerével, és akár fontolóra is veszi ennek újbóli bevezetését. Egy magas labda, amit az MSZP azonnal lecsapott. Most másról sem szólnak majd, mint arról, hogy az arrogáns Fidesz lábbal tiporja stb. Nem kéne! Kétharmad birtokában ki lehet adni a Fehér Házat albérletbe, le lehet bontani a bazilikát, fel lehetne szántani a Hungaroringet, de nem kéne. Annál is kevésbé, mert Orbán Viktor az InfoRádióban ígéretet tett arra, hogy nem térnek vissza a háromhetenkénti ülésezésre, legyen ez egy gesztus az ellenzék felé. A Fidesz „betonerős” médiacsapatot állított össze. Legalábbis a hírek erről szóltak. Akkor kerüljék a magas labdákat, ha lehetséges.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sensei
2010. augusztus 11. 18:08
Csókolom Ágika! Én értem Önt, de Ön nem értette meg Kövér Lacit. Emiatt nem okvetlenül kellene "tollat" ragadnia:-)))
trendo
2010. augusztus 11. 16:02
A Hívők agyát nem szabad ám holmi gondolkodással, depláne kritikával összezavarni! Esetleg a beléjük ültetett kétkedés miatt ütemet tévesztenek a vastaps szinkópájában :) Rosszkor Viktoroznak majd! :) És jaj, mit szól akkor a Nagyvezír?! Nna, most én sem a cikkről beszéltem. Direkt. Hogy bemutassam nektek, milyen is a Ti stílusotok, mikor Gyurcsányoztok, komcsiztok, anyáztok... Keresztényi üdvözlettel: trendo
soelmo
2010. augusztus 11. 13:34
Amúgy Kövér nem azt mondta, hogy letolja a parlament torkán a 3-hetenkénti plenáris ülést! Azt mondta, hogy ne legyen ez egy demokrácia elleni támadás ürügye, megvárja, míg mindazok, akik az eredményes munka szempontjából megfelelőbbnek tartják a havi egyheti ülésnapot, beleegyezzenek ebbe!
soelmo
2010. augusztus 11. 13:12
Mert ők olvastak Szabad Népet....vagy vérükben van....genetikailag. Azonban nem vagyok biztos benne, hogy most is bejön...bármennyire egyszerű szólam, amit a legbutább alkesz is megjegyez a 10. fröccs után...Talán már nem kellene félni enyire! Ezeknek a kutyáknak kihullott a foga, a gyerekeik már külföldön tanultak, ott is dolgoznak....ugyan elfogadnak minden zyíros falatot, jó hivatalt, de nekik már kevésbé mennek azok a jó Szabadnépes frázisok.....Az az érzésem, már Szanyi is únja, talán már a saját böszme stílusát is...és csak halványan reméli, hogy a talponállók népe még mindig vevő rá....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!