Csontrablók páncélban

2010. augusztus 14. 18:00

A félelem bérét talán éppen egy olyan páncélszekrényből osztották ki a pribékeknek, amelyben az egyik dosszié címkéjén az áll: Gy mint gyűlöletkeltés.

2010. augusztus 14. 18:00

„Volt egyszer egy páncélszekrény. A Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) nagy hatalmú vezére az irodájában tartotta a Gellért-hegy oldalában, vagy talán inkább a főigazgató budai villájában lapult, valahol egy vadászjelenetet ábrázoló olajfestmény mögött. Az emberek azt beszélték, hogy ebben a trezorban a KBH vezetője különleges dokumentumokat őrzött, amelyek miatt érinthetetlen maradt az idők végezetéig. Ezek az iratok azonban nem a honvédségnél elkövetett súlyos korrupciós bűncselekmények vagy a seregbe beszivárgó veszélyes elemek aktái voltak, hanem olyan ügyiratok, amelyek politikusokról szóltak, akiket beszervezhetett a Kádár-kori III/III-as főcsoportfőnökség. A főelhárítónak tehát elég volt lakatot tennie a szájára, és pozícióban maradt, csak a legendás széfre kellett hivatkoznia, hogy mindenki elhallgasson, bármit is csinált.


Elnézhette például, hogy a honvédség egyik legjobb katonája életét vesztette, mert hatástalanított eszköz helyett valódi robbanószerhez nyúlt egy bemutatón. Feltehetőleg behunyta a szemét akkor is, amikor a Honvéd Vezérkar főtisztjei a hadseregtől kiszuperált terepjárókra alkudoztak, hogy azokat négyesével adják tovább, akár a kufárok az ócskapiacon. Évekig nem akart tudni arról sem, hogy az orra előtt lopták a honvédség pénzét, és bűnszövetségben fogadtak el kenőpénzeket a Honvédelmi Minisztériumban magas rangú katonatisztek.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bmucsai
2010. augusztus 15. 04:30
Mindenesetre, a szolgálatok ilyen mértékű részvétele a "cigány gyilkosságok" ügyben, felveti a bizonyítékok manipulálásának lehetőségét. Sok irracionális elem utal külső manipulációra.
Kündü
2010. augusztus 14. 22:42
Dr. Hende Csaba Honvédelmi Minisztertől elvárjuk a NAGYTAKARÍTÁST!!! S PINTÉR SÁNDORTÓL is - mert a brutális, szemét állat, bíróságon hazudozó, rosszakaratú, sőt, GONOSZ tetű kisrendőrök TÖMEGE szolgál abban az antiszociális, deviáns, mocskos szubkultúrában, amit a bolsevista Rendőri Szervezetnek MERNEK NEVEZNI!!!
soelmo
2010. augusztus 14. 18:20
Az a szomorú, hogy ez egyáltalán nem lep meg:-(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!