Tényállás mozaik

2010. június 04. 21:13

Nem kell bizonyítgatni, hogy ki a nagyobb magyar, hanem dolgozni kell, mert rengeteg szétcseszett dolog van ebben az országban.

2010. június 04. 21:13

Én a Fidesztől egyetlen dolgot vártam. Egyenes, tökös, kiegyensúlyozott konzervatív politizálást. Aki a Fidesztől gazdasági csodát várt, és nem számított arra, hogy egy hónapon belül jönnek a csontvázak, és a két év talpraállás, az naiv. Persze, hogy az jön, csak hát ezt a választások előtt nem lehet mondani, hallgattak is, jól tették vagy nem jól tették, az más kérdés. Nem lehet vért és könnyeket ígérve választást nyerni, viszont erős eredménynek érzem, hogy lehet nyugdíjemelés, 17. havi bér és rezsicsökkentés nélkül nyerni. Nem számítva az adócsökkentést, hát ez függőben van.

Amitől viszont úgy rettegtem, mint Gréczy Zsolt a fasisztáktól, az a fennkölt, nagyotmondó és szimbolikus jobboldaliság volt, ami egyelőre a konkrét tettek helyett jutott. Nemzeti Ügyek Kormánya, Nemzeti Erőforrás Minisztérium, satöbbi. Nem ez kell, kedves kommentelők, nem kell bizonyítani a magyarságunkat. Nem kell küzdeni. A Fidesznek kétharmados többsége van, és szinte bármit megtehet, amit meg kell tenni. Nem kell bizonyítgatni, hogy ki a nagyobb magyar, hanem dolgozni kell, mert rengeteg szétcseszett dolog van ebben az országban. Nem csak gazdaságilag. Érzelmileg. Értelmileg.

És most tessék azt mondani, hogy szétfüvezett hippi vagyok. Tessék csak, bizonyítsuk be, hogy csak hülye kategóriák mentén vagyunk képesek gondolkodni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gutman
2010. június 05. 10:29
Szétfüvezett hippi vagy! :)
balbako_
2010. június 05. 10:03
Mennyivel szebb lenne az Európában Feloldódottak Minisztériuma, vagy a Másság Kormánya, vagy a Cigány-zsidó erőforrás Minisztériuma? Ugye? Egyesekben nem csak az Isten a nemzet szó is hülye kényszerképzeteket okoz. Még ez sem lenne baj, ha nem helyettesítenék be helyébe Európát. Európának púp vagyunk, voltunk, leszünk a hátán. Amíg volt vagyontárgyunk, morogva megtűrtek, mostantól a cselédlépcsőházban a helyünk és köszönjük meg csúszó mászó eurépereinknek. Történelmünk folyamán mindig hátrányban voltunk. Értelem szerűen amikor erősek határozottak voltunk Árpádok, Mátyás idején keresték kegyünket, később vitték ami rabolható! Utoljára emlékezzünk a Vaslady könyörgésére, hogy Gorbacsov tartsa meg a Szovjetuniót és szatellitállamait, köztük minket! Kis barátom, lehet hogy szétfüvezett hippi vagy, lehet, hogy nem. De ez a cikk arról tanúskodik, hogy fogalmad sincs róla, hogy egymásra vagyunk utalva mindörökké. Mi magyarok. Határainkon belül és túl. Ha úgy tetszik a NEMZET!
csi
2010. június 04. 21:48
Holnap lesz egy hete hogy az új kormányt beiktatták. Ne legyünk már hisztériás pöcsök.
Steppenwolf
2010. június 04. 21:29
Csak egyet lehet érteni vele. Nem szocializmust, hanem a gazdaság talpra állítását, rendet és nyugalmat, kiszámíthatóságot vár a többség. A túlzottan fennkölt szövegezés engem is kicsit zavar, de ez bőven belefér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!