Buci és az ígéretbuborék

2010. június 08. 14:19

Fidesz vs Mindenki, micsoda rangadó, kis nemzetünk ismét feljutott a csúcsra! Fantasztikus győzelmeken át vezetett az út idáig.

2010. június 08. 14:19

„Kedves nézőink, kapcsoljuk a vb-döntőt. A várva várt finálét rajongók milliói és kormányok százai követik visszafojtott izgalommal. Fidesz vs Mindenki, micsoda rangadó, kis nemzetünk ismét feljutott a csúcsra! Fantasztikus győzelmeken át vezetett az út idáig. Előbb a Fidesz vs Közgazdaságtan, majd a Fidesz vs Matematika, olyan diadalok, amelyeket az unokák is büszkeséggel fognak emlegetni.

És végre elkezdődött a nagy meccs. Narancs mezben a Fidesz lendületes régész sora támad, Indiana J. Mihály átível a pályán, a meglepett Világválogatott látható zavarban van, Lara C. Lajos ügyesen veszi le a labdát, egy csel, még egy csel, hihetetlen, hogy fekteti el a védőket, a világ már a földön, a közönség őrjöng, hajrá Magyarország, hajrá magyarok, az ígéretes tehetség önzetlenül továbbpasszol, Aranyszájú Peti kapásból lő … és majdnem a jó kapuba. (Palik László segédkommentátor: De hova tűnt Damon Viktor?)

A jobboldal mintha rátört volna a nemzetére egy kicsit, de a Történelem Ura sosem idegenkedett a dialektikus fordulatoktól, ezért az elmúlt hétnek, amely hangulatában talán csak az egy évvel ezelőtti miniszterelnök-kereséshez fogható, akár több haszna lehet, mint hátránya. A csontvázkeresés nemzetközi sikere miatt a forradalmi kormány két értelmetlen célját is feladni kényszerülhet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dadi56
2010. június 09. 06:10
Nem emlékszem, hogy ez a kis gengszter, a Bajnai féle válságkezelő programnak aposztrofált népnyomorítással poénkodott volna.
Öreg
2010. június 08. 21:18
Lillburne! Próbáld összeadni a BKV /metróstol, mert hiányzik onnan is legalább 100 milliárd/ a MÁV, a Malév, a Fejlesztési bank, az első félévi -szándékosan ki nem fizetett- állami számlák, a kórházak tartozásai, az autópályaépités késleltetett számlái, az önkormányzatok hiányzó összegei,stb. Ehhez nem kell semmilyen bizottság és a szám 5 nél nagyobb számmal kezdődik. Csak egy kis tétel: a sportági szövetségek az idén még egy buznyákot sem kaptak az első féléves kiadásaikra, minden hitelből történt./Lásd pénteki sport, nyilatkozik 8 szakági vezető,pl ökölvivás, vivás, kajak.kenu, kosárlabda. És nem az élsportról, hanem a teljes sportról van szó/
Öreg
2010. június 08. 20:18
Hülye, hülyébb,Ónody! Ebben a felsorolásban több rendszerelem és értelem van!
soelmo
2010. június 08. 19:55
Azt hiszem, hogy ez a másfajta ember elég rosszul számol. A Fidesz nem mindenki ellen van, hanem az ország 80%-ának bizalmát bíró alakulat, most a 80 % érdekében megvalósítja mindazt ami eddig nem sikerült. Ezt hívják nemzeti egységnek! A másként gondolkodó/akaró 20% elhanyagolható kisebbség hibaszázalék alatt. Eddig sokkal rosszabb arányok voltak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!