Tanítványok

2010. május 12. 12:01

A rómaiak tudták, hogyan kell megosztani és uralkodni. Legjobb tanítványaik köztünk élnek.

2010. május 12. 12:01

„És ez még csak a kezdet. Egyelőre a parlament alakuló ülésére készülnek a pártok. A nagy nemzeti konszenzus jegyében. Amit a Jobbik elnök-frakcióvezetője a következő mondattal pecsétel meg: »Az MSZP vált a megegyezés egyedüli gátjává«. Mire a szocialista képviselőcsoport vezetője azzal felel: már kialakult a Fidesz-jobbik együttműködés, ami előrevetíti a következő évek politikai stratégiáját. És a Fidesz nyilvánvalóan ebből csak azt szűrheti le, hogy az ilyen egymással perlekedő pártok nem lehetnek részei a nagy nemzeti megegyezésnek (jelentsen bármit is), jobb lesz nélkülük megcsinálni (vastaps a hívek között).

A rómaiak tudták, hogyan kell megosztani és uralkodni. Legjobb tanítványaik köztünk élnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nagykata
2010. május 13. 05:51
Mit mond? Ha nincs a Fidesz ármánykodása, akkor meglehetne az ellenzéki összefogás? Tényleg azt akarja, hogy a Jobbik összeborúljon a szocikkal? Mert ha nem, akkor miért fáj neki, hogy a Fidesz "osztja meg" a Jobbikot a szociktól?
Öreg
2010. május 12. 20:24
A Népszava és Sebes megérthetné már végre, hogy a Jobbikot a rosz kormányzás , a biztonság hiánya és a hatalmi korrupció és visszaélések hozták létre. Az ellenzéket pedig nem a Fidesz /rómaiak/ osztották meg, hanem a nép a leadott szavazataival. Ezen a Sebes félék kesereghetnek, de nem varhatják a FIDESZ nyakába.
civilina
2010. május 12. 13:54
Hogy keseregnek a 2/3 miatt, milyen jó olvasni a nyavalygásaikat! Mit gondoltak, miért adtunk a FIDESZ-KDNP-nek ekkora felhatalmazást? Ha a FIDESZ a JOBBIK támogatására szorult volna, na, az mszp a szadeszos haverjaikkal olyan cirkuszt csináltak volna, hogy attól harsogott volna Európa, meg a Washington Post! Pedig ha valamit nagyon utáltam már és untam, az az örökös, rosszindulatú gyűlöletbeszédük, amivel állandó harci állapotban tartották az országot. Csend és béke kell, hogy végre lenyugodjanak a kedélyek, és nekilássunk a rombolásaik felszámolásához, mert ebből az országból Éden-kertet lehetne csinálni!
miloka
2010. május 12. 13:31
"A legjobb tanítványaik köztünk élnek!" Így van! Köztetek élnek! Szép ez a beismerés!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!