Nemzeti Konzultáció

2010. május 26. 07:25

A Nemzeti Konzultáció áldásos hatása csökkentheti a gyerekszámot is, hiszen a szülőktől, ha dohányzáson vagy iváson kapják, meg is vonhatják a segélyt.

2010. május 26. 07:25
„Azt olvasom azonban, hogy a Nemzeti Konzultáció részvevői nem azért akarják börtönbe vinni a gyerekeket, hogy új élményekkel gazdagodjanak, hanem hogy lássák a saját jövőjüket, mégpedig az észak-kelet-magyarországi, romák lakta falvak iskolásainak jövőjét, amennyiben uborkát, fát, áramot vagy egyebet lopnának, vagy néhány év múlva nem ellenőrzik, vajon gyerekeik valóban meg is érkezetek-e az általános, ingyenes és kötelező (kisegítő) iskolába. (...)

Ha a bűnmegelőzés eredményeként megszűnne a lopás, akkor egy füst alatt megállítanák a romák számarányának növekedését is. Tüzelő és megfelelő élelem híján ugyanis az emberek korán halnak. A cigányok születéskor várható időtartama máris több mint tíz évvel kevesebb, mint a többségé, de megfelelő közbiztonság esetén fejlődhetünk is, de a Fidesz és a Jobbik áldozatos munkájának hatására hatvan év alá is csökkenhet a cigányok várható élettartama, ami jelentősen tehermentesítené a nyugdíjkasszát. A Nemzeti Konzultáció áldásos hatása csökkentheti a gyerekszámot is, hiszen a szülőktől, ha dohányzáson vagy iváson kapják, meg is vonhatják a segélyt. Akkor pedig mindjárt kevesebb »megélhetési gyereket« kell eltartani Szepessy Zsolt adójából. Megfelelő szociális kártyával, a pedagógusok új eszközeivel, a büntethetőség korhatárának leszállításával, az erőteljes rendőri fellépés hatására, és a »három csapás« törvényének bevezetésével a gyermekszám is csökken. A külön női és külön férfibörtönökben elhelyezett szülők kevesebb gyermeknek adnának életet. A nedves és fűtetlen házakban pedig nőne a gyermekhalandóság. Ha az új rendőrség és a bíróság sikeresen és eredményesen végzi munkáját, kevesebb iskolára és több temetőre lesz szükség.

Ha ez a nemzeti közmegegyezés, rám ne számítsanak.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. május 26. 13:39
mandneren= mandineren És a trolloskodást lehet egyszerűbben is kezelni.
miloka
2010. május 26. 13:29
Szerkik!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi van a szerverrel????????????
vendée
2010. május 26. 13:11
Egyébként kit érdekel, hogy mit ír a Népszava? Kb. 15 000 példányban jelenik meg. Ebből most levonjuk majd az állami hivatalok és cégek megrendeléseit, valamint az iskoláknak osztogatott ingyenes példányokat. Marad kb. 5000 példány. Eddig is csak a "beavatottaknak" írták.
RedMax
2010. május 26. 12:58
"A Nemzeti Konzultáció áldásos hatása csökkentheti a gyerekszámot is, hiszen a szülőktől, ha dohányzáson vagy iváson kapják, meg is vonhatják a segélyt. " Ha a népesség növekedést csak attól a rétegtől várhatnánk, akik alkoholisták, nikotinfüggők és segélyből élnek akkor inkább haljunk ki, mint a dinoszauruszok! Kartal Zsuzsa megint nagyot alkotott... Akkora vicc ez a nő, hogy hihetetlen. Kis magyar groteszk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!