Kegyelem szegény fejüknek

2010. április 26. 10:55

Nem drága a magyar hülye, de ingyen nem adja magát. Ha a törlesztőrészlet elmarad, lakoltatja is kifelé a szívéből Orbánt.

2010. április 26. 10:55

„Ocsmány jelenetekhez vezethet, ha a Fidesz ráhajt a szélsőjobbos szavazók visszaszerzésére. Ez történt Robert Fico kormányzása alatt Szlovákiában; a radikálisokat a zászlólengetés nem lakatta jól, a magyarok szuttyongatása viszont nagyon is jól esett nekik. Csakhogy ez bűn. Isten bácsi az ilyet leköpi.

 
Ennél olcsóbb, ha arra törekednek, hogy a leszakadók ne csak a Jobbikhoz mehessenek. Eddig a természetes protestmozgás az MSZP felé tartott, és ez a rendszer stabilan működött. De az MSZP megroggyant, megsemmisülése reális lehetőség. Aztán ha majd nem lesz, akkor fog nagyon hiányozni. Mert ki lép a helyébe? 
 
Kinek sikerült tegnap megállítani a varsói gőzhengert? A hülyeség két címerállatának, Kukalakó Oszkárnak és Szanyi Tibornak, aki egyszemélyes Észak-Koreaként meg tudott maradni kommunistának akkor is, amikor a pártjának már megjött az esze. Nekik nem árt semmilyen leleplezés. Habzó szájjal lobogtatja a kórlapját a helyi tévében? Sebaj. Kékcédulázást szorgalmaz kerek perec? Az se baj. A kétharmadnál sokkal ijesztőbb, ha a Fidesz elleni harcnak ez a két pofa lesz a példaképe.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drienovác
2010. április 26. 15:38
érthetetlen, miket vet fel, jóember, a fidesz most szerzett 2/3-os többséget, milyen leszakadókért folyó küzdelemről ír? mitől indulna természetes protestmozgás? miért kéne egy olyan pártnak a helyébe lépi, amelyik szétlopta az országot, mindent elvittek, hosszú távú bérleti szerződéseket kötöttek ingatlanokra (posta, TV, stb.), termőföldre? az ilyen pártnak a helyét is be kéne hinteni sóval! legyen más a politika, és ne a pofátlan ,arcátlan szabd rablást jelentse a csókosoknak! megállt a "gőz"henger (Hénon labdája, vagy mi? mire gondolt, jóember, amikor ezt leírta? olyan, hogy gőzhenger, nincsen! úthenger van!) inkább azt mondanám, hogy páraknak sikerült félreugrani az úthenger elől azt mondjuk senki se hihette, hogy egy az egyben egy libanoni magyar le tudja győzni a helyi, mint polgármester jól teljesítő Molnár Oszkárt Edelényben az mondjuk meglep, hogy a 20 milliós fiúWC felújító polgármester, és a legtrágárabb és legtahóbb képviselő saját jogon bejuthat a parlamentbe, de hát ez van, az ottani szavazók így döntöttek - de hogy ezzel az úthenger megállt volna? el se indult, majd, ha elindul a számonkérés, az lesz az igazi úthenger! és a számonkérés elleni harc vezére a két nyertes angyalföldi volna? mindketten érintettek, egyik, mint állami megbízások végrehajtója, a másik pedig az érdekes fajlagos értékek miatt mint kifizető (arany pissoir-ok?, gyémánt ablakok?) szóval, mi van? kellett írni valamit, és ez lett belőle? írástudó? ez? mert képes pofátlanul sértegetni embereket, csoportokat? emléksze, 2006-ban hogy nyalta fényesre gyurcsány elvtárs ülepét a tv vita után, azóta se mutatott megbánást, pedig már tudjuk, gy semmit sem gondolt komolyan abból, amivel ott érvelt - pl vizitdíj, gázárak, hogy csak a két legemlékezetesebbet említsem tóta nem vont vissza semmit, nincs kegyelem, talán majd Isten bácsi...
crm114
2010. április 26. 15:21
"Kegyelem szegény fejüknek" A "fejünknek" pontosabb lenne. "Csakhogy ez bűn. Isten bácsi az ilyet leköpi." Mi az a bűn? Nem valami értelmetlen, ósdi fogalom? "ijesztőbb, ha a Fidesz elleni harcnak ez a két pofa lesz a példaképe" Neked biztosan ijesztő, mert ezekkel a "pofákkal" ezt a "harcot" nem lehet megnyerni. Engem azonban nem zavar.
Ultima Ratio
2010. április 26. 14:42
" Isten bácsi az ilyet leköpi." Nem lehetett kihagyni igaz-e, Árpi? Jaj, kitől fogod te mostantól kapni a fizetésedet?
elfelejtette
2010. április 26. 14:22
Ezzel a valasztassal nem csak az mszp bukott, hanem Tota W. es tarsai is. Majd mi szamonkerjuk Vikotrt. Nektek ehhez nincs jogotok, eljatszottatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!