Húsvét Jobbik módra

2010. április 04. 11:53

Magyarul a bűnös emberiség (az Éden kerti Isten ellenei lázadás óta) vétkei miatt kellett meghalnia, és nem csupán a zsidók miatt, Jézusnak.

2010. április 04. 11:53

„Látszólag milyen szép nemzeti, keresztény gondolatok. Csak, hogy a zsidó fóbia most is előjön, még e szent ünnepen is. Ugyan is, Jézust tevőlegesen valóban zsidó emberek küldték a keresztre, római segédlettel, de nem a zsidók, mint nép, hanem minden bűnös, Isten ellen lázadó ember küldte keresztre Jézust.

Magyarul a bűnös emberiség (az Éden kerti Isten ellenei lázadás óta) vétkei miatt kellett meghalnia, és nem csupán a zsidók miatt, Jézusnak.

Tehát, ha valakinek nincs teológiai ismerete, akkor ne beszéljen össze-vissza, főleg ne rejtsen el burkoltan antiszemita megjegyzést egy húsvéti üzenetben, főleg ne egy templom előtt.

Ezzel le is írtam mi a legnagyobb bajom a Jobbikkal (mind amellett, hogy elismerem a Fidesznek is sok tisztuláson kell még végig mennie), még pedig az, hogy gyűlölettel van magyar állampolgárok felé, csak azért mert zsidók, vagy cigányok, vagy MSZP-sek, és Fideszesek.

Mert nagyképűek, ízléstelenek, gőgösek, képmutatóak, és erőszak poltikával (csendőrség felállítása, és aki nem jön be, majd elkalapáljuk stb...) akarnak rendet teremteni.
Jézus, a kereszténység, nem erről beszél.

Tehát én is kívánok áldott húsvétot, és Jobbik, MSZP mentes szebb jövőt.
Hajrá Fidesz!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MrJojo
2010. április 05. 07:12
Azért kemény hogy mennyi Zsidó van itt is akik lázadnak keményen és a nagy részük mind Fideszes nem látjátok barmok hogy Vona az orrotoknál fogva vezet benneteket azt sem értitek meg mit beszél :D csak ugattok mert féltitek a benyalt kis állásaitokat milyen magyarok vagytok ti :D szánalmas...Szebb Jövőt! Taknyok:D
Darth Péter
2010. április 04. 20:46
Szar ez a cikk. Basszus, egy húsvéti üzenetbe kötöget bele, mert kampány van. Igen, és itt tényleg a feltámadás a lényeg, nem az, hogy kik ölték meg. Egyébként zsidók voltak, nem az összes, de ezt Vona sem mondta. Sajnálom, hogy a többségnek tetszett Szepes "műve". :(
jónapotkérem
2010. április 04. 19:07
különbség van a beszéd - és a beszélgetés - szavaink között. Vona beszédet mondott. (ld. ünnepi beszéd) a beszélgetés pedig akkor kezdődik, ha az egyik engedélyt kér, hogy megszólaljon, ahogy te ezt helyesen tetted. igen Tisztelt Mélység engedélyezem, hogy ilyen jókat kérdezzen. jajajaj
jónapotkérem
2010. április 04. 18:33
1. Amit a cikk felvet egy nagyon-nagyon összetett teológiai kérdés, amiről könyvek ezrei szólnak. és megsúgom ennek a kérdésnek a megválaszolására épül a hit. azt hogy miért halt meg Jézus azt neked, személyesen kell megfejtened. 2. nem az az elsődleges, hogy ki ölte meg, hanem az, hogy feltámadt. (ha nem tűnt volna eddig föl :) 3. Aki pedig, (pl. Vona, pl. a cikk írója) ebből is kampányt csinál, az: prosztó. 4. és kereszténynek lenni azzal a nehézséggel is jár, hogy a prosztókat, nem volna szabad megítélni. viszont Vona prosztó. :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!