Amikor a palesztin tudatú magyar is sétálni indul

2010. április 07. 11:36

A magyarországi zsidók szemükben a palesztinok személyes ellenfelei, egyszersmind a palesztin tudatú magyarok ellenfelei is.

2010. április 07. 11:36
„Minden tiszteletem minden szolidaritást kifejező szándék iránt, de nem kéne eljutni a tepsifelkötésig. Ha lehet egy javaslatom még így, az utolsó pillanatban, a demokraták szolidaritásból váltsanak át követelésbe, és ne a Dohány utcában vonuljanak fel, hanem a rendőrség, a bíróság vagy az alkotmánybíróság épülete előtt. Hagyjuk most a kipát meg a kendőt – tessék azt követelni, hogy valaki érvényesítse és érvényesíttesse a létező, magyar törvényeket, mert ha ez megtörténik, akkor nem lesz kérdés a kipa meg a kendő.

És ezzel már csak azért is jobban járnánk, mert hiszen a palesztin tudatúak nemcsak szolidaritásból mentek oda, hanem tesztelési szándékkal is: Akkor majd kiderül, mennyire toleráns a kipával vonuló társaság. Akkor majd kiderül, veszélyes-e a palesztin kendő viselése 2010-ben, Budapesten, írják. Márpedig amikor ők tesztelni akarnak valamit, azt nem szokták csak úgy, passzívan elvégezni. Ha pedig aktivizálódnak, semmi sem garantálja, hogy valaki ne dühödjön be a kipások között is, és ne üssön vissza. Amitől végre a palesztin tudatú is okkal mondhatja magáról, hogy ő üldözött a saját hazájában, a rendőrség pedig javasolni fogja neki, hogy a biztonsága érdekében mellőzze az utcán a kendőt.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2010. április 07. 20:35
Üditő cikk, bár olyan őrület, amiben nincs semmi logika. Miért üditő:nincs benne Orbán, sőt még Fidesz sincs. Az a jevallata pedig, hogy itt vivjuk meg- én nem kérek belőle- a zsidók és arabok háboruját, szemenszedett őrültség. Lehet, hogy ezzel már antiszemita lettem?
Jobbágy
2010. április 07. 18:34
Há, ez egy szellemi hajléktalan, értem én, hogy miért van ide kibiggyesztve, de muszály?
iMan
2010. április 07. 15:53
Júlia nem akar a földön járni...
miloka
2010. április 07. 15:45
Összességében Júlia azt szeretné bebizonyítani, hogy mennyire igazságos a zsiráfok harca a palesztinok ellen!! S hogy ők ( Júlia és nációja) csak az igazságukért harcolnak. S mennyire csúnya dolog az, hogy nem támogatják őket ebben a "szent" harcban. Ráadásul még valakik kővel mertek megdobálni egy ablakot. ( a rendőrök meg nagyon "bátrak" voltak az adott esetben)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!