Szeretetbeszéd

2010. március 03. 07:39

Ha a jobboldali politikusok úgy döntenének, hogy a továbbiakban polgári stílusban beszélnek, nem is látszanának olyan szélsőségesnek.

2010. március 03. 07:39
„Volt kitől tanulni. A népszerű jogásznő is vitapartnerének nadrágjában keresgél. Ha a legnagyobb ellenzéki párt elnökének nem tetszik egy másik pártelnök véleménye, nem kell sokáig ellenérveken töprengenie. Ugyanis nő az illető, és mit akar? Nem tud ellenállni a legnagyobb ellenzéki pártelnök vonzerejének?

Ha kifogytak az altesti kifejezésekből, elég valakiről azt állítani, hogy baloldali, liberális, tehát libsi. Két szótagban kifejezik a főbűnt: zsidó, liberális, kommunista, és hazaárulásból él. Mikor egy idős asszony hazaárulónak, valamint gyilkosnak nevezett, kissé zavartan megkérdeztem: »honnan tetszik tudni?«

Mindenre van egy rossz szavuk. A galambokra az ablakpárkányon. (Nemcsak esznek.) A macskákra a pincében. (Nem emlékszem, miért.) A kutyákra az utcán. Elől harapnak, hátul ürítenek. És a sirályok? Nem szennyezik a Dunát, és nem pusztítják a halállományt? Verebeket már nem is látok. Őket már kiirtották? Cseppet se csodálkozom, ha a koldusról és a hajléktalanról is az a véleményük, hogy szennyezik a környezetet. Kezdem utálni a környezetvédelmet. A környezetet meg különösképpen. (...)

Figyeljük meg: három mosoly, három jó szó, és visszamosolyog ránk a világ. Ha a jobboldali politikusok, publicisták, hozzászólók valami rejtélyes okból úgy döntenének, hogy a továbbiakban csiszolt (polgári) stílusban beszélnek, nem is látszanának olyan szélsőségesnek. Végeredményben civilizált ember nem sért meg egy várandós anyát. Még ha polgármester, akkor sem. A polgármester is ember. (...)

A következő kormánypártnak viszont, amely egész hátralevő életünkre igényt tart, szembe kell néznie azzal, hogy a magyar lakosság mintegy húsz százaléka nemzeti kisebbséghez tartozik. És vannak még »idegenszívű« szocialisták és liberálisok. Nem lehet mindet kiirtani, elég letartóztatni és pórázon vezetgetni őket a kamerák előtt. A magyar nemzet azon része, amely szabadlábon marad, remekül fog szórakozni, és szívébe zárja a magyar nemzeti kormányt. És ha már nincs kit letartóztatni, és kiderül, hogy még mindig nem mentek föl a bérek és le a számlák? Miből építünk új börtönöket?”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kreg
2010. március 03. 17:02
Én eztet nem érteni...mi baja van a Fidesznek a macskákkal,galambokkal,sirályokkal,stb??A többi megvan,a szokásos mocskolódás a jobbos terrortól való félelem,nagyon uncsi már.De ez új hogy a verebeket is kiirtották?!Hogy lehet ilyen baromságokat összehordani?És föleg minek?
csőretölcs
2010. március 03. 13:02
MI?? 20 % zsidó?? Szerintem csak 0,8%, az is Pesten összebújva, mű-rettegés közben..:)
csőretölcs
2010. március 03. 12:59
Ezt az elkélpesztő zsidó arcot!! Már írtam külön blog-postot ennek az askenázi, hülye, bolsevik asszonynak, hogy baromi szar lehet ILYEN ŐSTÜRK-ősmagyar névre magyarosítani, és azután mocskolni a magyar nemzetet: A "kartal" ugyanis fekete sast jelent, közvetve a turult. A Kartal nemzetség ŐSI SZTYEPPEI ogurtürk szakrális uralkodók nemzetsége, Kurszán nemzetségéé. Ezzel a névvel antimagyarkodni egy - megújult értelmű - cionista, feminista, bolsevik, elmebeteg luvnyának abszolut nem adekvát!!
zsanett-kúnrum
2010. március 03. 10:32
"Két szótagban kifejezik a főbűnt: zsidó, liberális, kommunista, és hazaárulásból él. " és akik se nem zsidók se nem liberálisok és se nem kommunisták és se nem hazaárulásból élnek azok mind emeszpések
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!