Lebilincselő bilincselők

2010. március 09. 15:21

Keller volt az a bizonyos vasököl, amelynek le kellett volna sújtani. Kevesen buktak bele olyan látványosan feladatukba, mint ő.

2010. március 09. 15:21
„A II. Világháború után elterjedt a hír, hogy Magyarországon több feljelentés érkezett a Gestapóhoz, mint egész Európában együtt véve. Ez persze városi legenda, de a tendenciát jól mutatja. Sajnos hajlamosak vagyunk az alaptalan feljelentgetésre, besúgásra, és általában minden olyan akcióra, amely másokat meghurcol.

Ez lehet az előzménye, genezise, hogy a mostani kampányban, szinte senki nem beszél a programjáról, eltekintve néhány kis párttól, mindenki inkább feljelentgeti a másikat, mert úgy érzi, ha bebizonyítja ellenfeléről, hogy egy erkölcsi hulla, akkor majd rá szavaznak, vagyis vakok között félszemű a király.

Kár lenne tagadni, hogy a fentebb leírt technika előképe a Medgyessy-kormányig nyúlik vissza, hiszen akkor és ott Keller László volt az a bizonyos vasököl, amelynek le kellett volna sújtani. Azt csak a történeti hűség kedvéért jegyzem meg, hogy kevesen buktak bele olyan látványosan feladatukba, mint éppen ő. Azt most ne vizsgáljuk, hogy Keller úr munkássága annak idején azért volt-e eredménytelen, mert az Orbán-kormány alatt csupa angyal dolgozott a megfelelő posztokon, vagy a nyomozati szervek álltak-e ellen a feladatnak, illetve Keller volt-é tök tehetségtelen. Tény, hogy az államtitkár dolgavégezetlenül fejezte be ténykedését.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2010. március 09. 17:06
Keller is tudta, hogy semmi nincs a kezében, de nem ezért tartották. Előtte hetekig nyilatkozgatott, elmondta szerinte mi történt a cselédmédia meg áhítattal lehozta. A megmondók, megmondták, az elemzők elemeztek, a kormány népszerűsége az egeket verdeste. Aztán egy év múltán a 122-ik oldalon a legkisebb betűkkel megírták mi történt. Rádióban, TV-ben síri csend. Aztán amikor a sokadik sem jött be akkor jött, hogy a Polt egy beépített Fideszes, aztán már Polt sem volt, akkor az ügyészség, úgy ahogy van mind Fideszes. Ez a gyengeelméjűeknél mindig bejön. A Párt 1917-óta nem követ el hibát! Az ellenség viszont folyton beszivárog! Itt tartunk az Úrnak 2010-ik esztendejében. A kommunista menthetetlen haláláig gonosz és hülye marad.
tevevanegypupu
2010. március 09. 16:33
Kellert most kellene megbizni a szocialista-liberalis terfelen keresgelni korrupcios ugyek utan. Valoszinuleg sokkal sikeresebb lenne, nem kudarccal fejezne be palyafutasat.
slomovicz
2010. március 09. 16:25
Bevan szarva a delikvens, mert rövidesen, Ö munka nélkül, az elvtársak többsége meg a börtönbe lesz. :-) Nézem parlamenti közvetitéseken- Kellert - meg a másik hülyét a Vadnait -ahogy egyszerű húszas inteligencia hányadosukkal tapsikolnak, buzgón bólogatnak minden szoci hazugságnak, -azért az már jó érzés lesz, amikor ezek elhúznak a Horn Gábor által -történelmi tudományossággal meghatározott- meleg helyre. Ami nem vicces az egészben, hogy ez a falusi értelmiségi szinvonalú, Keller "számonkérő szervezetére" másfélmilliárd forintot szórt el az ország! Hány lélegeztető gépet lehetett volna ebből venni?
Öreg
2010. március 09. 16:15
Remélem Keller elvtárs ideje most jön el és az ellen inditandó polgári peres eljárásokra - mint potenciális vesztesnek- a gatyája is rámegy. Megérdemli, mert a főhazugok között is előkelő helye van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!