Izraeli érdekek szolgálatában a Jobbik polgárháborúja?

2010. február 17. 14:29

Tehát akkor a Jobbik csak álradikális, Izraelből irányítja a Moszad, ez a magyarázat!

2010. február 17. 14:29
„Dénes Dénes alig néhány éve, még a MIÉP oszlopos tagjaként még a következőket mondta jelenlegi pártjáról: »...a smirgli szerepét betöltő Jobbik a Moszad irányítása alatt áll..., a cél-országként kiszemelt hazánkat gyarmattá kell tenni, földünket a betelepülők vásárolják fel. Ehhez kell a Jobbik, amely látszólag radikális...«

Hoppá! Tehát akkor a Jobbik csak álradikális, Izraelből irányítja a Moszad, ez a magyarázat! Ezért akar polgárháborút Magyarországon, vért, verejtéket! Hogy aztán a megosztott országba fütyörészve bejöhessenek a »betelepülők« és jól elfoglalhassák ezt a gyönyörű vidéket, amelyre ugyebár régóta fáj a foguk. Valamit ajánlhattak Dénes Dénesnek is, hogy segédkezzen, ha egyszer beállt a Moszad-pártba, nyilván.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemhivo
2010. február 18. 07:11
...ugye, nem baj, ha magasról lesz.rom? ü: Nemhívő
csak az igazat
2010. február 17. 20:28
András András téged vajon ki fizet?! Ez egy több éve lerágott csont,netán uborkaszezon van nálad,hogy elővetted? A "betelepítés" előkészítését az szdsz már végrehajtotta,ezért széthullhat,atomjaira szakadhat,nincs rájuk többé szükség! Most kell majd Viktoréknak azt a bizonyos "betelepítés" végrehajtását lerendezniük! Hányszor jártak "ott" a nagyok? Fletó,előtte Semjén a cimborájával. Biztos nem Jézus sírját látogatni mentek,hanem valami másért! Erről miért nem írtál? A kétpárti uralkodás paktumáról miért nem írtál? Az ma még tabu téma? Pedig azt a szálat ami Izraelbe vezet ott kell keresned!
Bemmbemm
2010. február 17. 18:55
Milyen jó, hogy több napos (hetes?) híreket hoztok le. Főleg, hogy levélben már ki is fejtette Dénes Dénes, hogy miről van szó. Elég nevetséges, hogy ilyen egyoldalúan írtok valamiről. Ez is ilyen Index színvonalú oldal?
Nemhivo
2010. február 17. 17:51
..lehet, morvait a moszad még "balóné" korában szervezte be...Akkoriban még nem voltak problémái a metélt farkincákkal... ..vajon a gyerekeiket zsidóknak (az apjuk után), vagy mélymagyaroknak (aktuális divat) szerint neveli?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!