Fidesz-Jobbik koalíció az ingatlanadóért

2010. február 04. 13:40

Az MSZP álláspontja egyértelmű az ingatlanadóval kapcsolatban: ilyen adó nincs és nem is lesz.

2010. február 04. 13:40
„Mádi Lászlót száműzte Orbán Viktor rögtönítélő bírósága. Mi volt a bűne? Az, hogy el merte kotyogni: a Fidesz a Jobbikhoz hasonlóan, az ingatlanadó bevezetését készíti elő.

Az MSZP álláspontja egyértelmű az ingatlanadóval kapcsolatban: ilyen adó nincs és nem is lesz.

A Fidesz akárhányszor igyekszik a szocialisták emlegetésével visszaemelni a témát, annyiszor fog hazudni és átverni mindenkit. A Fidesz mindig úgy védekezik, hogy támad. Lebuktak, mert kiderült, hogy éppen ők azok, akik az ingatlanadó bevezetésén gondolkodnak.

A Fidesz egyetlen tollvonással azért törölte országos listájáról egy régi szakpolitikusát, mert az megszegte a hallgatási fogadalmat, és el merte kotyogni, mit tenne a párt, ha hatalomra kerülne.

Mádi László nyilvánvalóan nem vette volna a bátorságot, hogy épp az alkotmánybírósági döntés másnapján beszéljen a fideszes ingatlanadó-tervekről, ha azok pusztán az ő fejében léteznének, és nem a párt titkos műhelyeiben szövögették volna őket, ha nem ez szerepelne a párt titkolt programjában. Ráadásul titkolt szövetségesükkel, a Jobbikkal együtt.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Earthq
2010. február 05. 09:07
Itt a bizonyíték, hogy szoci nem lehet akárki. Ők válogatott emberek. Nem elég nyominak lenni, vagy szerencsétlennek... Nem elég igazolást hozni, hogy csúfoltak az iskolában, vagy sötét vagy, mint a zokni... Tudni kell beszélni folyamatosan a semmiről és a hülyeségről... Nem egyszerű szerkezet ez a Budai Bernadett sem... Ő már megtalálta a helyét a világban!
imres
2010. február 04. 22:05
Rühellem a buta nőket.
Öreg
2010. február 04. 20:09
Kormányszóvivőként a szeme sem rebbent, ugy hazudott, az MSZP szóvivőjeként már egyáltalán nem mond igazat.
Awakening
2010. február 04. 19:25
Szerintetek lenyeli ? Mondjuk abban a "pozícióban" muszáj volt neki...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!