Varga Barnabás: A bátorsággal nem volt gond! (VIDEÓ)

2024. augusztus 18. 16:12

Az Eb-n megsérült válogatott centerünk visszatért, egyelőre maszkot kell viselnie, de a fejeléseknél nincs benne félelem.

2024. augusztus 18. 16:12
Budapest, 2024. augusztus 17.
Varga Barnabás, a Ferencváros játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Ferencváros TC  Újpest FC mérkõzésen a Groupama Arénában 2024. augusztus 17-én.

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Mint arról beszámoltunk, szombaton zsinórban 17. alkalommal nyerte meg a derbit az Újpest ellen a Ferencváros. A szurkolók azonban valószínűleg a mérkőzés eredményénél is jobban örültek kedvencük, az Európa-bajnokságon arccsonttörést szenvedett Varga Barnabás visszítérésének. A 29 éves válogatott center végig pályán volt a meccsen. Egyelőre maszkot kell viselnie játék közben, de ez nem veszi el a kedvét, és mint a zöld-fehérek stábjának elmondta, félelem sincs benne. 

A bátorságra szüksége lesz, hiszen a fejelés az egyik legnagyobb erőssége, és a sérülését is épp egy felugrás közben szenvedte el, de úgy tűnik ezzel nem lesz gond. „Jó lett volna gólt szerezni, de elégedett vagyok a győzelemmel, és hogy kilencven percet le tudtam játszani, úgyhogy örülök, hogy egy ilyen meccsen tudtam visszatérni. A maszk nem olyan rossz. Nyilván nem a legkényelmesebb, de hamarosan levehetem. A fejeléseknél a magas labdákat picit nehezen számoltam ki, de bátorsággal nem volt gond!” – fogalmazott a válogatott és a Ferencváros támadója. 

A győztes gólt szerző Tosin Kehinde pedg úgy fogalmazott, „Nagyon kemény mérkőzés volt, nem volt egyszerű dolgom, mert egy darabig a kispadról kellett néznem, ahogy kimaradnak a ziccerek. De kaptam egy esélyt, és próbáltam pozitívan hozzáállni, tudtam, hogy lesz lagalább egy lehetőségem. Így is lett, és végül sikerült gólt szerezni. Egyszerűen csodálatos ebben az atmoszférában, ilyen drukkerek előtt játszani. A szurkolóink mindig hatalmas segítséget jelentenek, hihetetlen energiát adnak nekünk”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinator-0
2024. augusztus 18. 16:45 Szerkesztve
árulja már el valaki, hogy mi a fenének kell ez a feket álarc ??? másoknál is láttam már ... ez a lófaszt sem véd ... aztán kérdésem az is, hogy minek a focistákra a mez alatti kis melltartó? ... mi a faszt tart? kurva idétlen egy férfin ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!