Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Új információk érkeztek Vargáról: centerünk arccsonttörést szenvedett, jelenleg úgy tűnik az Eb-n nem tud többet pályára lépni

2024. június 23. 22:28

A magyar labdarúgó-válogatott centerét kórházba vitték, műtétre szorul.

2024. június 23. 22:28
VARGA Barnabás

Fotó: MTI/EPA/Olivier Matthys

A magyar labdarúgó-válogatott skótok elleni mérkőzésének 70. percében egy ütközést követően láthatóan eszméletlen állapotban a földön maradt nemzeti együttesünk támadója, Varga Barnabás. Vargát percekig ápolták a pályán, miközben paravánokkal takarták el az orvosi személyzetet. Vargát végül hordágyon, nyakmerevítőben vitték le a pályáról. A játékosoktól származó legfrissebb információk szerint válogatott labdarúgónk ekkor eszméleténél volt. 

A játékost időközben kórházba szállították, 

állapota stabil, de a legfrissebb információk szerint arccsonttörést szenvedett, és ahogy Marco Rossi a mérkőzést követően rendezett sajtótájékoztatón elmondta, valószínűleg nem tud több mérkőzésen játszani az Eb-n.

Megdöbbentő fotókon a magyar támadó sérülése előtti pillanatok

A mérkőzést követően megjelent, megdöbbentő fotókon is egyértelműen látni: a magyar támadó komoly sérülést szenvedett egy ütközés során. Mutatjuk az ütközés pillanatait megörökítő képeket.

Scotland v Hungary: Group A - UEFA EURO 2024
Angus Gunn skót apus ütközése Varga Barnabással. Fotó: Shaun Botterill/Getty Images

***

Scotland v Hungary: Group A - UEFA EURO 2024
Ugyanezen jelenet másik szögből. Fotó: Catherine Ivill - AMA/Getty Images

Mihamarabbi jobbulást kívánunk a magyar támadónak!

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2024. június 24. 13:48
AZ MLSZ SEM MEHET EL AZ ESET MELLETT CSAK ÚGY ! HA MÉGIS AKKOR ŐK IS CINKOSOK ! Senki nem firtatja a skót kapus, a skót védők, a játékvezető, a VAR, az UEFA és a rendező felelősségét ???! Mert hogy a "mészárlást" követően semmi nem történt ! SEMMI ! Korábban több magyar játékos is sárga lapot kapott "az ellenfél testi épségének veszélyeztetése" miatt, holott ilyesmiről szó sem volt ! A Barni "kivégzése" meg rendben van ???! MLSZ ! RAJTATOK A SOR !
Garullus
2024. június 24. 09:05
De a legtahóbb a skót szöv.kapitány. Ő szólalhatott meg nyilvánosan először közülük és meg sem említette az esetet. Értjük? A játékosai kis híján kitörik az ellenfél nyakát, de ő csak azt bizonygatja, hogy ők voltak a jobbak. aki látta a meccset az ezek után tudja, hogy sem edzőnek, sem sportembernek nem való. Máskülönben, még a francia válogatott is hamarabb jókívánságait fejezte ki egy sporttársnak, mint hogy egyetlen skót tahó is megszólalt volna! Ennyit a skót erkölcsről. Talán, nem a kocsmában kellene felnőniük!
2024. június 24. 08:06 Szerkesztve
Egyértelmű a kapus könyökölése okozta. aha a bíró nem hozott ítéletet, akkor majd nekünk kell. Véletlen baleset valahol, valamikor........ Csak, hogy tanulja meg, a tettei nem maradnak következmény nélkül. Ja és a bírókat sem kihagyni........... Egyébként most borítékolom, hogy a németek fogják nyerni, de legalább is döntőig elterelgetik őket az UEFA bírói segédlettel.
palicsi-2
2024. június 24. 06:09
A németeknek nem való az EB megszervezése! Multkor a tolongás a kijáratnál (mi lett volna, ha tűz üt ki és pánik van), most meg ez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!