Sejtelmes posztot tett közzé Kubatov Gábor – vajon mire utalhat a klubelnök?

2024. szeptember 13. 18:55

Friss bejegyzésében hangsúlyozta, hogy a klub kapui minden magyar játékos előtt nyitva állnak.

2024. szeptember 13. 18:55

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke egy friss bejegyzésében hangsúlyozta, hogy a klub kapui minden magyar játékos előtt nyitva állnak, de figyelmeztetett arra, hogy a kényszerű igazolások nem mindig hozzák meg a kívánt eredményt. 

Minden magyar játékos előtt nyitva a Fradi kapuja, de ha kényszerből léptetik be őket rajta, annak korántsem biztos, hogy siker a vége...”

 – írta.

 

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rugbista
2024. szeptember 14. 07:27
Minden magyar játékos jöhet, aki néger.
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. szeptember 13. 20:40
"vajon mire utalhat a klubelnök?" Jön az újabb nigger!
zakar zoltán béla
2024. szeptember 13. 20:05
A "Fradi" szégyen!
Xabi
2024. szeptember 13. 20:02
Arra gondolt, hogy amikor Kovács II Béla 19 évesen szárnyalni kezd a másodosztályban, tökmindegy melyik csapatban, a klub elnöke kitalálja, hogy akkor adjuk el mondjuk tíz millióért. Érdeklődni kezd a Ferencváros, az ár pedig azonnal felmegy nyolcvanra. A Fradi ennyit nem ad érte, Bélát eladják egy másik csapatnak tizenkettőért, majd visszakerül a másodosztályba, és soha többet nem hallani felőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!