Képekben Hámori Luca Imane Helif elleni olimpiai negyeddöntője – GALÉRIA

2024. augusztus 03. 19:05

A magyar ökölvívő elveszítette az interszexuális bokszoló elleni olimpiai negyeddöntőt.

2024. augusztus 03. 19:05

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Ahogy arról beszámoltunk, Hámori Luca egyhangú pontozással elveszítette Imane Helif, az interszexuális bokszoló elleni olimpiai negyeddöntőt, így ötödik helyen zárt Párizsban. 

Hámori Lucának az összecsapást követően Orbán Viktor is gratulált, a kormányfő azt írta az ökölvívó teljesítményére, hogy „mint régen az egri nők.” 

A mérkőzésről készült galériánkat itt, a képre kattintva tudja megtekinteni

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2024. augusztus 04. 03:48
Ez korcs boxoló kihivhatná a Soros fiút is, leány.
csapláros
2024. augusztus 03. 21:11 Szerkesztve
states-2 2024. augusztus 03. 19:34 ..."Miből gondoltuk, hogy pont az olimpiát ne használnák a buzi-pedofil-komcsik a nyomulásra? Már a megnyitóval megadták az alaphangot."... VAGYIS miben is MÁS ez az olimpia mint amilyen a hitleri Németországban 1936-ban megrendezett volt ? Semmiben: a külsőségek ugyanolyanok, az LMBTQ és a dzsihadista felsőbbség rendűség ugyanaz. Az oroszok akkor sem vettek részt az olimpián, és most sem. Képek (a megnyitó) segítségével most is kapcsolatot teremtettek a liberálnácik maguk és az ókori Görögország között, szimbolizálva a mítoszt, hogy ŐK IS a jogos örökösei a klasszikus antikvitásénak. A liberálnácik győzelemre hajtanak, és a későbbiekben eltökélten szövik majd tovább a terjeszkedéssel kapcsolatos grandiózus terveiket, ahogy Hitlerék is anno a magukét. Ukrajna, Franciaország, Svédország és egy sor nyugati állam MÁR ELESETT.
csapláros
2024. augusztus 03. 20:55
A 7. és a 8. képen a thaiföldi hímringyó szerepel, amint két ütést vinne, illetve visz be az algériainak, de lehet hogy az csak egy: gyomorra indított és a mellkason befejezve. NA az ilyen típusú cselekkel is elláthatták volna tanácsként Lucát az ökölvívásunk nagyjai, már rögtön akkor, amikor kiderült, hogy ez a korcs lesz az ellenfele, hogy gondolja át
EX_Terminator
2024. augusztus 03. 19:56
És akkor most visszatérünk azon örökérvényű igazsághoz, hogy a szart hiába nevezed rózsának, megmarad szarnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!