Visszataszító üzenet Brüsszelből: Von der Leyen a legnagyobb veszély közepette rúgott bele a magyarokba

2024. szeptember 20. 22:22

Erre a szándékos vagy véletlen anomáliára Orbán Balázs hívta fel a figyelmet.

2024. szeptember 20. 22:22

Nyitókép: AFP / Alessandro Della Valle

Az Európai Unió tízmilliárd eurót bocsát rendelkezésre, hogy segítse az árvíz sújtotta Közép-Európát  – jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke az X-en.

A bejegyzésében közölt európai országok között azonban nem szerepel Magyarország zászlaja, így az egész üzenet azt sugallja, mintha hazánk nem részesülne a támogatásból.

Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Ausztria és Románia zászlaja azonban ott szerepel Ursula von der Leyen bejegyzésében.

Erre a szándékos vagy véletlen anomáliára Orbán Balázs hívta fel a figyelmet pénteken. „Esti feladvány: melyik ország zászlaja maradt ki Ursula von der Leyen X-bejegyzéséből? Abból a bejegyzésből, ahol az EU őszinte szolidaritásáról és támogatásáról biztosította az árvíz sújtotta országokat… Magyarország meg fogja csinálni, akkor is, ha nem kapunk segítséget Brüsszelből” – írta Orbán Balázs.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kohán Mátyás

Mandiner

Idézőjel

Magyarország egyik kulcsiparága rejlik a súlytalannak szánt portfólióban.

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 21. 01:11
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­­é­­k­e­­­l­­d­ ­a­­­ ­s­­z­­­e­­x­i­­­ ­­p­­­u­­n­­­c­­i­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
haxima
2024. szeptember 21. 01:10
Utálom ezt a picsát mint a szart. DE Ha itt jó volt a védekezés, akkor tényleg nem kell a segítség a helyreállításhoz. A labancot elvitte a víz, a lengyel barátaink is rohadt nagyot szopnak. Talán a 'mi miért nem kapunk' puffogás helyett esetleg olyasmit kéne kommunikálni, hogy itt a kormány elvégezte a feladatát, van gát, van terv, van anyag, van minden. Milyen érdekes, hogy nem vitt el minket az ár..
yasiko
2024. szeptember 21. 00:44
most kell államositani a magyarországi német cégeket
yasiko
2024. szeptember 21. 00:40
miért vagyunk még tagok ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!