Hirtelen eltűnt Budapest egy fontos része – Galériánk a Duna áradásáról

2024. szeptember 19. 07:51

Orbán Viktor szerint elértük az árvízi védekezés legkritikusabb szakaszát, miután az árhullám legmagasabb vízszintje is elérte hazánkat.

2024. szeptember 19. 07:51

Fotó: Földházi Árpád / Mandiner

Szerdán beszámoltunk róla, hogy a Duna elöntötte a rakpartot. Orbán Viktor az Árvízinfón elmondta: elértük az árvízi védekezés legkritikusabb szakaszát, miután az árhullám legmagasabb vízszintje is elérte hazánkat. Az árvíz-helyzet nagyjából nyolc napon át tart majd, a hullám várhatóan jövő csütörtökön hagyja el Magyarország területét. A miniszterelnök hangsúlyozta: a jó hír az, hogy az időjósok szerint a jövő héten nem lesz eső, így már ismert a legmagasabb vízszint.

Galériánk a Duna áradásáról:

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Ne hazudj, Peti!

Magyar Péter összefogásról papol, de még árvíz idején is betegesen hazudozik.

3 órája

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 19. 17:41
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­é­­k­e­­­l­­d­ ­­­a­­­ ­s­­z­­­e­x­­­i­ ­p­­u­­n­­­c­­i­­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
Welszibard
2024. szeptember 19. 10:40
Mindenütt ott lebzselnek és videóznak (akár a kinai és japán tömegturisták) a budapesti szenzációra kiéhezett katasztrófa turisták. Ez az az emberfajta, amelyik először videózik, s csak aztán nézi meg a földön fekvőt, hogy egyáltalán lélegzik-e még?
herden100
2024. szeptember 19. 09:53
Kamu Geriii???
herden100
2024. szeptember 19. 09:53
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!