Hivatalos: máris távozik a Vasas kispadjáról Gera Zoltán és segítője

2024. augusztus 21. 15:21

Közös megegyezéssel szerződést bontott a vezetőedző az angyalföldi klubbal.

2024. augusztus 21. 15:21
GERA Zoltán

Fotó: YouTube/képernyőmentés

Idén februárban nevezte ki a Vasas Gera Zoltánt a kispadra, aki most mindössze 18 tétmérkőzéssel a háta mögött segítőjével, Csizmadia Csabával együtt távozik. A szakember 16 bajnokin és 2 Magyar Kupa találkozón irányította az angyalföldi csapatot, ezeken 10 győzelem, 4 döntetlen és 4 vereség volt a mérlege.

Ezt is ajánljuk a témában

„A mai napon közös megegyezéssel szerződést bontottunk Gera Zoltán vezetőedzővel, valamint Csizmadia Csaba asszisztensedzővel. Köszönjük nekik, amit a Vasasért tettek, további edzői karrierjükhöz pedig sok sikert kívánunk.

Ameddig a távozó szakemberek végleges pótlása nem történik meg, NB II-es együttesünk irányítását ideiglenesen megbízott vezetőedzőként az NB III-as csapatunk edzője, László András veszi át,

a ma délutáni edzést már ő tartja az első csapatnak”nyilatkozta a klub honlapjának Nagy Miklós sportigazgató.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gasztronauta
2024. szeptember 10. 16:09
Sajnos Gerából sehol és soha nem lesz jó edző.
irondome
2024. augusztus 21. 21:50
… Megérdemelte volna legalább az őszi szezont….
irondome
2024. augusztus 21. 21:48
Sajnálom! Elhamarkodottnak vélem a döntést. Gera a végjátékban került posztba, egy meccsen múlt ennek ellenére a feljutás. Most meg a bajnokság elején távozik. Megérdemelte volna legalább szbidzi szezont. Ennyire rövid idő alatt nem igen lehet felépíteni egy csapatot.
Tiszafa
2024. augusztus 21. 20:38
Ideje volt már. Gerzson remek focista volt, de tehetségtelen edző.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!