Nagy név lett a Vasas új vezetőedzője

2024. szeptember 05. 21:23

Az 58 éves szakember korábban, 1995-ben játékosként, valamint a 2005–2006-os idényben edzőként is dolgozott a Vasasnál, ahol fiának is szerepet oszthat.

2024. szeptember 05. 21:23

Nyitókép: Attila Kisbenedek/AFP

A labdarúgó NB II-es Vasas FC hivatalosan megerősítette, hogy az egykori szövetségi kapitány, Pintér Attila veszi át a csapat irányítását – írja a Nemzeti Sport.

Mint ismert, a 97-szeres magyar válogatott Gera Zoltánt februárban nevezték ki az NB II-ben akkor még feljutásért küzdő Vasashoz, miután megváltak Desits Szilárdtól. Azonban az angyalföldiek a 2024–2025-ös idény negyedik fordulója után menesztették Gera Zoltánt és segítőjét, Csizmadia Csabát. Ideiglenesen a második csapatot irányító László András vette át a csapatot.

Az NB II-ben hat forduló után harmadik helyen álló Vasas most hivatalos honlapján jelentette be, hogy Pintér Attila lett a csapat vezetőedzője.

Az 58 éves szakember korábban, 1995-ben játékosként, valamint a 2005–2006-os idényben edzőként is dolgozott a Vasasnál, ahol fiának, Pintér Filipnek is szerepe van.

Nem szeretnék sablonos frázisokat puffogtatni; tisztában vagyok a feladatokkal és a célokkal – nyilatkozta a kétszeres magyar bajnok és kétszeres kupagyőztes edző a fővárosi klub honlapján. – Az lesz a célom, hogy kihozzam a maximumot a játékosokból, és hogy a velem és a csapattal szemben támasztott elvárásoknak maximálisan megfeleljünk. Egy dolgot azonban kiemelnék: ehhez én és a futballisták nem leszünk elegendőek. Ahhoz, hogy ezt megvalósítsuk, óriási szükségünk lesz a szurkolótáborunk támogatására is; nélkülük nem fog sikerülni.”

A Vasas nem közölte, hogy mennyi időre szól Pintér Attila szerződése, de annyit elárultak, hogy stábjához asszisztensedzőként korábbi segítője, Farkas József is csatlakozik.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hont András

Facebook

Idézőjel

Gondoltam, a Sándor.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mgykt
2024. szeptember 06. 12:03
"Nagy név lett a Vasas új vezetőedzője" ! Ez így elég visszás, mert ha csak a neveket nézzük, én Gerát tartanám a "névnek". Egyébként Vasas szurkolóként mondom, nincsennek nagy reményeim Pintér úr eddigi eredményeit látva. Esetleg megpróbálhatnánk egy új klubvezetéssel, a mostani arcok nélkül.
chief Bromden
2024. szeptember 06. 08:43
Futócipőt húzhatnak. Ha nem buktatják meg a játékosok, tavasszal jöhetnek az eredmények.
Rodolfo
2024. szeptember 06. 08:40
Pintér egyre sz@rabb csapatokban jelenik meg. Biztos azért, mert ő egy sikeres edző. 😂😂 Amíg ilyen prosztó tolódó majmok vannak a magyar fociban, mint ez a suttyó, addig nem lesz nagy változás.
2024. szeptember 06. 08:35 Szerkesztve
Gyerünk Pintyőke! Kezdheted újra a tolódást! 😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!