5 centire a bronzéremtől – nézze meg, hogyan lett olimpiai negyedik Vas Kata Blanka! (VIDEÓ)

2024. augusztus 04. 19:09

A 22 éves magyar kerékpáros centikkel maradt le a dobogóról, de negyedik helyezése óriási teljesítmény, hiszen világsztárokkal vette fel a versenyt.

2024. augusztus 04. 19:09
Vas Kata Blanka, Lotte Kopecky és Marianne Vos a 2024-es párizsi olimpia országúti kerékpárversenyének befutójánál

Nyitókép: Eurosport

Vas Kata Blanka óriási versenyben negyedik lett a párizsi olimpiai játékokon az országúti kerékpárosok versenyében, ahol az utolsó pillanatig óriási verseny volt az érmekért. A végén az amerikai Kristen Faulkner ellépett a vezető kvartettből, Marianne Vos, Lotte Kopecky és Vas Kata Blanka pedig szinte egyszerre ért be, de a célfotó alapján egyértelmű volt, hogy a magyar versenyző sajnos lemaradt a dobogóról.  

Ezt is ajánljuk a témában

A 22 éves magyar sportoló eredménye ennek ellenére óriási teljesítmény, hiszen nála jóval idősebb és tapasztaltabb (Faulkner 31, Vos 37, Kopecky 28 éves) világsztárokkal vette fel a versenyt, és mindössze centikkel múlták felül! Hogy mennyire kevéssel, azt az alábbi videón ön is megnézheti – íme! 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. augusztus 04. 23:01
Tapasztalatnak jó volt. Fiatal még, előtte az újabb új Európa és világbajnokságok és a Los Angelesi Olimpia is ott van. Gratulálunk és további kemény munkás évek sikerét kívánjuk neki.
Jack Reynor
2024. augusztus 04. 22:54
Okoskodni fogok. Amikor az amerikai elment mellettük, akkor neki vele kellett volna tartania. Nem volt veszíteni valója, az üldözők több mint egy perces hátrányban voltak, és alig volt hátra. Ha nem volt ereje hozzá, akkor megértem. Szóval ez a negyedik hely, ilyen körülmények között (a teljes táv 0,00002%-ával szorult le a dobogóról) nem felhőtlen öröm, míg Valter Attiláé egészen más volt.
krisztoforo48-2
2024. augusztus 04. 19:50
Hatalmas teljesítmény volt!Talán a szökést nem lett volna szabad hagyni a végén-meg kellett volna próbálni bármi áron.De így is szép volt!
grenki-2
2024. augusztus 04. 19:49
Nem sokon múlt....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!