David Beckham: Valakinek ellenőriznie kellene Yamal személyi igazolványát!

2024. július 08. 12:34

Az angol klasszis kendőzetlenül elmondta a véleményét a hispánok ifjú sztárjáról.

2024. július 08. 12:34
YAMAL, Lamine; MUSIALA, Jamal; David RAUM

Nyitókép: Yamal a németek között is cikázott... Fotó: MTI/EPA Georgi Licovszki 

 

Az angolok ikonja még a Spanyolország–Grúzia (4-1) mérkőzés után fakadt ki elismerően:

– Valakinek ellenőriznie kellene Yamal személyi igazolványát, és megerősítenie, hogy még csak 16 éves (pontosabban: a Barcelona sztárja e hét szombaton, július 13-án tölti be 17. életévét – a szerk.), mert az eddig látottak alapján azt gondolnánk, ez a fiú 25 esztendős, hiszen ilyen fiatalon elérte az érettség elképzelhetetlen szintjét. Mindenki látja, milyen remek teljesítményt nyújt a pályán, de senki sem beszél a karakteréről. Tizenhat évesen nyomás nélkül játszik, mintha felkészülési meccseken szerepelne, olyan mintha már tízéves profi pályafutás állna mögötte!

BECKHAM, David
Lamine Yamal kivívta David Beckham elismerését! Fotó: MTI/EPA/Tolga Akmen

A korábbi 115-szörös válogatott labdarúgó hozzátette:

„A világ nem áll készen arra, mi lesz két-három év múlva, amikor Lamine eléri a csúcsformáját. A futballvilág valóban nagyszerű játékossal gazdagodott, mert amit ez a gyerek csinál, az hihetetlen!”

Azért még van mit tanulnia Yamalnak Beckhamtől. Egy a több száz remek szabadrúgásgólból!

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
deniel
2024. július 11. 13:58
igen akik focit néznek azok láthatnak is mert elmondtam hogy Szoboszlait is igy kellene látnunk csak felette már el járt az idő hiszen már öreg meg úgy is játszik Magyarország zsenije. Yamalról nem írnak hogy mennyi pénzt keres ,milyen kocsival jár ,hol és kivel szórakozik meg hová megy üdülni stb.. maradjunk a realitás talaján tisztelt szurkolók..
NorthernOutlaw
2024. július 08. 15:34
Az intelligenciája az amitől több, mint egy átlag 16/17 éves. Remélem sikerül végre a gól és nyer Spanyolország!
allen9
2024. július 08. 14:42
Az lesz belőle mint Maki Bappéból.... Semmi. Elszürkülő hisztigép lesz. Simán csak koraérett a gyerek, és mint ilyen 24 éves korára ki is ég. Hány ilyet láttam már az elmúlt 40 évben....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!