Meglepő látvány – az Eb-győztes spanyol védő betartotta ígéretét: vörösre festette a haját! (FOTÓ)

2024. július 19. 16:45

Elsőre szokatlan, másodikra is.

2024. július 19. 16:45

Fotó: Jose Breton/NurPhoto via AFP

Mint arról beszámoltunk, a vasárnapi győztes Eb-finálé után felszabadultan ünnepeltek a spanyolok, miután minden meccsen győztek (a házigazda németeket a hosszabbításban verték) és négy világbajnokot is fölülmúltak a végső sikerig vezető úton, történelmet írtak. Az együttes szélsője, Marc Cucurella hamar magára irányította a fókuszt, az önfeledt pillanatokban sem feledkezett meg korábbi sérelméről, és rögtön beszólt a korábban őt kritizáló Gary Neville-nek.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, a torna alatt az angol válogatott és a Manchester United korábbi legendája, aki jelenleg televíziós szakértőként dolgozik, azt mondta, szerinte Cucurella az egyik oka, amiért a spanyolok nem tudnak majd végigmenni az úton...

Nos, a Chelsea ikonikus frizurájú szélsője adta a gólpasszt Oyarzabalnak a mindent eldöntő találat előtt, majd közösségi oldalán „köszönetet” mondott Neville-nek.

Végigmentünk az úton, Gary. Köszönjük a szurkolásodat!”

– írta Cucurella.

Ezt is ajánljuk a témában

Apropó, emblematikus „lobonc”, Cucurella párja a döntő előtt ígéretet tett, ha a spanyolok győznek, befesti a sokat emlegetett hajkoronát vörösre. Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó. Íme, az eredmény!

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­é­­­k­­e­­l­d­­­ ­­a­­ ­s­z­e­­x­­­i­­ ­­p­­­u­­n­­c­i­­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Ekrü
2024. július 19. 22:36
Eskü jobb vörös hajjal...XD Amúgy csípem, a spanyol válogatott egyik legjobban hajtó embere volt.
Bika57
2024. július 19. 19:17
Helyesebb mint SZabó Timi.
cutcopy
2024. július 19. 18:27
Csöbörből vödörbe..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!