Édes a bosszú: a spanyol Eb-győztes beszólt Haalandnak – nem kellett volna (VIDEÓ)

2024. augusztus 19. 10:18

A lobogó hajú védő egy videófelvételen találta meg a Manchester City támadóját, aki frappánsan vágott vissza!

2024. augusztus 19. 10:18
Erling HAALAND; Marc CUCURELLA

Nyitókép, fotó: Getty Images

Marc Cucurella a spanyol válogatott egyik legjobbjaként oroszlánszerepet vállalt az ibériaiak immár negyedik (1964, 2008,2012,2024) Európa-bajnoki elsőségéből, nem véletlen, hogy a diadaltól megrészegülve ő is jókedvűen énekelt a csapattársakkal.

Az egyik legnagyobb visszhangot kiváltó részlet az, amelyben a Premier Leauge tavalyi gólkirályának, Erling Haalandnak szólt be, valahogy így:

„Haaland megremeg, amikor érkezik Cucurella...”

A videó azután kapott ismét nyilvánosságot, hogy a Chelsea (Cucurellával a soraiban) a Premier League 1. fordulójában a Haalanddal felálló Manchester Cityt fogadta. A találkozót Pep Guardiola együttese 2-0-ra nyerte meg, a vendégek első találatát éppen a norvég gólzsák szerezte.

A lefújás után a Premier League tavalyi gólkirályát természetesen megkérdezték Cucurella incselkedéséről is, aki minderre csak annyit válaszolt:

„Cucurella egy vicces ember. Az előző szezonban elkérte a mezemet, idén nyáron pedig egy dalt énekel rólam.

 Azt csinál, amit akar, engem nem nagyon érdekel...” 

A MOSOLYFAKASZTÓ VIDEÓ ITT MEGTEKINTHETŐ!

  

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!