Dárdai szerint nem feltétlenül baj, hogy Magyarország nem jutott tovább az Eb-n

2024. július 15. 14:49

A lényeg, hogy a gyerekeknek legyenek példaképeik! – jelentette ki az egykori válogatott labdarúgó és korábbi szövetségi kapitány.

2024. július 15. 14:49
DÁRDAI Pál

Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek

A korábbi magyar szövetségi kapitány és egykori Hertha-vezetőedző, Dárdai Pál itthon tölti napjait, így megengedte az ideje, hogy pályára lépjen egy bátaszéki pályaavató-mérkőzésen. A Tolna vármegyei településen rendezett meccset követően interjút adott a közmédiának, amelyben a magyar válogatott Eb-és lehetséges vb-szerepléséről, illetve saját pályafutását és gyermekei jövőjét illetően is elmondta a véleményét.

Szeptemberig pihenek, utána elkezdünk meccsekre járni – mind a Hertha, mind a Wolfsburg, mind a magyar válogatott összecsapásait, ha az embernek van meghívása, szívesen megy”

– fogalmazott a 48 éves szakember, aki kisebb meglepetés azt mondta, Marco Rossi csapatának mentálisan nagy löketet adhat, hogy nem jutott tovább az Eb-csoportkörből.

Ezt is ajánljuk a témában

„Sokat nem tudtunk beszélni Marcival. Még szabadságon van, szerdán csatlakozik a Herthához. Boldog, örül neki, hogy ott lehetett a tornán, jó a közeg, szeretik egymást a srácok.

Azt gondolom, nem árt, hogy így alakult, így legalább a nagy elánnal reméljük, meglesz a világbajnoki kijutás, mert ez a fő cél.

Eb-n voltunk, de a formaidőzítés most így sikerült, szerencsével lehetett volna még egy meccset játszani. Szerintem Rossi évek óta jól dolgozik a srácokkal, a szurkolók meg vannak vele elégedve, a lényeg, hogy a gyerekeknek legyenek példaképeik, és most vannak” – tette hozzá.

Dárdai Pál emellett beszélt két nagyobbik fia, Márton és Palkó jövőjéről, illetve a saját feladatairól is.

„Nekem szerződésem van, megbecsülnek, én már tudom, mi lesz a feladatom, de majd kommunikálják, nem az én dolgom ezt elmondani. Szeptembertől megyek majd vissza Berlinbe. Palkó és Márton jól érzi magát a Herthánál – Palkó haza akart menni, noha voltak nagyon jó ajánlatai, mindenképpen haza akart menni. Én erről nem is tudtam, ez a háttérben alakult így.

Marci jól érzi magát a városban, magyar barátnője van, szép élete.

Egyre több megkeresése van, tavaly konkrét ajánlatok is akadtak, ő maradni akart, de hogy most mit tesz majd, nem tudom. Nem szólok bele ezekbe, a lényeg, hogy ott, ahol vannak, jól érezzék magukat” – mosolygott a büszke édesapa.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
deniel
2024. július 17. 09:25
ismertem a pályafutásodat büszkén néztem hogy milyen sikereket értél el. de ezekkel a megnyilvánulással nem értek egyet amiről beszélsz itt mindenki el van kapatva ennyi. példa kép remélem nem Szoboszlaira gondoltál mert köze nincs a focihoz természetesen ez egy vélemény..
frankie-bunn
2024. július 15. 17:38
Mótvá
Osztap_Bender
2024. július 15. 16:54
A baj az, hogy a tömérdek pénzt ezekre a szarjankókra és vezetőjükre költötték, nem pedig a magyar egészségügyre.
VeressZoltán
2024. július 15. 16:21
Én azért jobban éreztem volna magam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!