A spanyol király a fejét fogta, mikor megtudta hány éves Lamine Yamal (VIDEÓ)

2024. július 10. 09:59

A franciákon is átgazoltak Dani Olmoék.

2024. július 10. 09:59
Lamine YAMAL; WILLIAMS, Nico

Fotó: MTI/EPA/Robert Ghement

Beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó Európa-bajnokság keddi müncheni elődöntőjében az ibériaiak 2-1-re megverték Franciaországot. A spanyolok első gólját a mindössze 16 éves Lamine Yamal szerezte: a fiatal szélső mesés lövését nem tudta védeni a francia kapus.

VI. Fülöp spanyol király a mérkőzés után bement az öltözőbe gratulálni a futballistáknak:

@metrouk Follow @Metro Sport for all things on and off the pitch ⚽️ The King of Spain was in complete disbelief after finding out that Lamine Yamal is only 16 years old 😆🇪🇸 It’s an easy assumption to make given his playing ability. Could you imagine starting for your country at 16? 😳 #fy #fyp #spain #italy #spain🇪🇸 #italy🇮🇹 #euro #euro2024 #euros #eurosummer #footballtiktok #footballedit #king #royalfamily #royals ♬ original sound - MetroUK

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backstablive
2024. július 10. 12:27
Kunde most hol van? Most büszke hogy vàlasztott Francia o? Hatul szedte a birka szart. Meg meg egy öngòlt is rugott az oràngutànja
akkor ki
2024. július 10. 12:07
Csigaevő trianoniak az első 20 percig hitték, hogy megverik Európa legjobb csapatát, de szálka ment a körmük alá, mindezt egy 26 és egy 16 éves gyerek tette velük! Miután kiestünk angolok, portugálok és grúzok miatt, onnantól végig nekik drukkoltam, megfogják nyerni!!!! Hajrá Spanyolok!!!
Firtos
2024. július 10. 11:09
Végre egy kis igaszág ezen az EB-n: a végig látványosan játszó Spanyolország megérdemelten jutott a döntőbe, és küldte haza az eddig (a spanyolok elleni meccset kivéve) antifutballt játszó Franciaországot. Cikkekben már többször is megjelent, hogy az EB-n több szövetségi kapitány is fontosabbnak tartotta a végső továbbjutást, mint a játékot, és semmi lelkifurdalásuk ezért nem volt. A sok millió szurkoló pedig ugyan kit érdekel? Ezzel szemben a spanyolok végig látványosan és gólerősen játszottak, megérdemlik a döntőt, és azt is, hogy ők vegyék át a trófeát.
Swansea2688
2024. július 10. 10:27
Fogja inkább amiatt, hogy a spanyol csapatban is egyre több a maki, ami korábban (neves nyugati futballnemzetek közül talán egyedüliként) nem volt jellemző. De ha így megy tovább, két évtizeden belül a spanyolok is úgy járhatnak, mint a francúzok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!