Zsinórban nyolcadik meccsét nyerte meg otthon a Puskás Akadémia

2024. október 04. 22:13

A felcsúti együttes 1-0 arányban múlta felül a vendég DVSC-t, amely továbbra is nyeretlen Máté Csaba vezetésével.

2024. október 04. 22:13
Felcsút, 2024. augusztus 15.
A gólszerzõ Nagy Zsolt, a Puskás játékosa a labdarúgó Konferencia-liga harmadik selejtezõkörében játszott Puskás Akadémia FC - Ararat-Armenia visszavágó mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2024. augusztus 15-én.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

A lengyel Wojciech Golla 89. percben szerzett fejesgóljával 1-0-ra nyert a Debreceni VSC ellen a Pancho Arénában a Puskás akadémia, amely ezzel nyolcadik zsinórban nyolcadik meccsét nyerte meg otthon. A Debrecen ellenben sorozatban a harmadik bajnoki meccsét veszítette el, és ezzel továbbra is nyeretlen Máté Csaba vezetésével. A Lokinak eztán sem lesz egyszerű dolga, mert a válogatott szünetet követően a következő mérkőzéseit a tabellán harmadik Paksi FC, és a mai mérkőzéssel a bajnokságot vezető Fradi ellen fogja játszani. 

Ez pedig azt jelenti, hogy lehet, hogy csak ideiglenesen, de a Puskás Akadémia utolérte a két mérkőzéssel kevesebbet játszó Ferencvárost a pontok tekintetében, hiszen jelenleg mindkét együttes 18 ponttal rendelkezik. A Fradi azonban jobb gólkülönbségének köszönhetően továbbra is vezeti a bajnokságot, de nem mehet biztosra, ugyanis vasárnap a Paks ellen fog majd pályára lépni idegenben. 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Józsi6
2024. október 04. 23:15
Átlagfizetés a bőrdarab kergetésért: évi 33 millió. Orbán: az átlagbér érje el a hvi 1 milliót. Megoldás: focisták átlagbérét felemeli évi 120 millióra.
gilou-au-clavier
2024. október 04. 22:50
Úgy látszik, 14 év NER után, a hetente 30 ezer hőbörgőt vonzó kipcsak-gombfoci bundásligában már nem bírja ki Orbán, hogy legalább egyszer ne az ő kertje végében lévő csapat nyerje a bajnokságot.
sexykitty-5000104
2024. október 04. 22:17
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­é­­­k­e­l­d­­ ­­­a­­­ ­­­s­­­z­e­x­­i­ ­p­­­u­n­c­­­i­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!