Világsztárok sora gratulált Szoboszlainak az eljegyzéshez az Instán, Haalandtól Alexander Arnoldig, sőt még Fabrizio Romano is

2024. október 17. 14:53

Mutatjuk, mit üzentek a hírességek a Liverpool magyar válogatott középpályásának.

2024. október 17. 14:53
null

Nyitókép: Facebook/dominikszoboszlaiofficial

***

Bravo Tes”, azaz Bravó, Tesó – üzeni a válogatottsági csúcstartó Dzsudzsák Balázs. Özönlenek a jókívánságok Szoboszlai Dominiknek és immár menyasszonyának, Buzsik Borkának, miután a sztárfocista bejelentette: megkérte a párja kezét, s a volt szinkronúszó igent mondott. Csütörtök kora délutánig közel félmillióan lájkolták a posztot!

Ezt is ajánljuk a témában

Marco Rossi szövetségi kapitány szívecskés emojival és tapssal fogadta az örömhírt. 

A korábbi salzburgi csapattárs, a Manchester City világsztárja, Erling Haaland szinte lemásolta olasz-magyar kapitányunkat, persze nem maradhatott el a védjegyévé vált imádkozós, meditálós kezeket ábrázoló ikon. Az ismert transzferguru is lájkolta Szoboszlai bejegyzését egy szívvel és egy tapssal.

Sok boldogságot nektek!” – írja a válogatottbeli csapattárs, már házas és édesapa Botka Endre, a Ferencváros védője.

Kifejezte örömét többek között Dani Olmo, Csoboth Kevin, az RB Leipzig, Trent Alexander-Arnold is, és még mindig sorban állnak ismert és ismeretlen követők, hogy gratuláljanak...

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
v4nmeeg1p3psid
2024. október 17. 17:24
Ki a szerencsés pasi?
Medici
2024. október 17. 16:41
Indiába sóért mezítláb ment Gandhi/ Süllyesztetőben zokog már a Gécsek Fanni.
MaBaker
2024. október 17. 15:44
Háttööööö..... mennyi ideje is lehetnek együtt? Nem követem a bulvárt, de kb max egy éve? 23 évesen? Példás lenne ha ez tartósnak bizonyulna, de inkább tűnik egy kölyök ballépésének.
sexykitty-5000116
2024. október 17. 15:44
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­­é­­k­­e­­­l­d­­­ ­a­­­ ­s­z­e­­­x­i­ ­­­p­­­u­­n­­c­i­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!